JUL I JULI – VELLINGEBLOMMAN

2
284
Jul i juli - vellingeblomman

 

ATT HA JUL I JULI

Åhh såg det här i går, Vellingeblomman kör Jul i juli och öppnar upp Tomtebyn för alla julälskare. Vellingeblomman, för er som inte vet, är ett jättestort växthus med massor av växter, inredning, djurattiraljer och mycket mer. Dessutom har de en stor Tomtebyutställning som brukar vara öppen från slutet av oktober till början av januari. Sveriges största julutställning. Här hittar man ALLT för julen. Juldelikatesser, adventskalendrar, julprydnader, jultomtar, julgranspynt och massor annat juligt.

Och nu öppnar de upp för att alla vi julälskare ska kunna stilla vår jullängtan lite. Perfekt för er som kanske inte har möjlighet att besöka Tomtebyn på vintern. Nu kanske ni ska till Skåne på semester och kan passa på att ta en sväng om Vellingeblomman. Eller en dagstur för att frossa i julen. Hur som helst, årets bästa utflykt.

Jag tror jag ska försöka lura med pojkvännen någon dag. Han har inte riktigt (eller inte alls) upplevt mitt julintresse så han vet inte vad han kommer utsättas för. Haha. Stackare, intet ont anande kommer han få höra om jul redan i augusti och sen tar det inte slut förrän efter nyår. Nåja, han kommer nog tycka att det är roligt på Vellingeblomman. För det är en upplevelse utöver det vanliga. Så passa på!

Jul(i)utställningen är öppen mellan den 23 juni till 14 augusti.

 

Jul i juli Vellingeblomman Jul i juli Vellingeblomman Jul i juli Vellingeblomman

Andra inlägg om Vellingeblomman hittar du här:
2017 Del 1, del 2
2018 Del 1, del 2
2019 Del 1, del 2
2020 Del 1, del 2

DELA
Föregående artikelHELLO JULEN 2022
Nästa artikelA GRAND X-MAS – MÅNS ❤️ CAROLA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Är redan laddad till tusen för ett besök! Jag älskar att strosa på Vellingeblomman och sambon också, men våra barn är inte lika roade. Jag tror dock att jul i Juli kan få dem att genomlida det utan större gnäll 🙂

    • Visst är det härligt? Att få känna lite julkänsla mitt i sommaren. Hoppas barnen kommer uppskatta det. Kanske ihop med en god fika. Tack för att du läser.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here