En liten presentation

0
458

Helene

 

ATT VARA Helenes underbara jul.

 

 

Så, det här är alltså personen bakom ”Helénes underbara jul”. Nu har jag flyttat på mig, efter fyra år i ensam regi tänkte jag att det kunde vara kul att göra något ihop. Nog för att det har gått bra innan men det kan alltid gå bättre och jag längtar efter inspiration.

Jag är jultokig, det är lätt att erkänna. Troligtvis har jag det i blodet sen min mamma så jag är väl matat med jul sen liten. Då var det strikt, julgranen kom in dagen innan julafton och mamma klädde den alltid efter att jag hade gått och lagt mig. Då kom även julklapparna fram så när jag vaknade julaftonsmorgon sprang jag upp och med stora ögon granskade jag granen och klapparna. Se men inte röra (jo tjena).

Dock är jag även julfacist. Inget julande innan första advent eller första december, INGEN julmusik innan samma period. Småpryttlar kommer aldrig att ta plats i mitt juhem utan jag föredrar att jobb med ljuskällor, stilleben, kusar och fårpäls. & en vacker gran förstås.

Det senaste året har varit tumultartad men både djupt deprimerande och sagolikt på samma gång. Jag har hunnit skilja mig, flytta från mitt hus, skaffat två katter och blivit ihop med min ungdomskärlek Marcus som jag inte sett på 16 år. Så ja, livet svänger rätt bra mellanåt.

Japp, det var lite om mig. Har ni frågor så är det bara att ställa dem så ska jag besvara dem efter förmåga.

Hej på en sväng

Heléne

DELA
Föregående artikelUppstartsvecka, underbara uppstartsvecka.
Nästa artikelDrömmigt julprojekt
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here