En liten presentation

0
427

 

ATT VARA JAG.

 

Så, det här är alltså personen bakom ”Helénes underbara jul”. Nu har jag flyttat på mig, efter fyra år i ensam regi tänkte jag att det kunde vara kul att göra något ihop. Nog för att det har gått bra innan men det kan alltid gå bättre och jag längtar efter inspiration.

Jag är jultokig, det är lätt att erkänna. Troligtvis har jag det i blodet sen min mamma så jag är väl matat med jul sen liten. Då var det strikt, julgranen kom in dagen innan julafton och mamma klädde den alltid efter att jag hade gått och lagt mig. Då kom även julklapparna fram så när jag vaknade julaftonsmorgon sprang jag upp och med stora ögon granskade jag granen och klapparna. Se men inte röra (jo tjena).

Jag är 41 år gammal och bor i en by utanför Lund. Jobbar som konsult, har man, två bonusbarn och en busig hundvalp vid namn Chili. Jag gillar att köra bil, hatar att träna, föredrar Cola framför Påskmust och vill ha många paket under granen.

Japp, det var lite om mig. Har ni frågor så är det bara att ställa dem så ska jag besvara dem efter förmåga.

Hej på en sväng

Heléne

DELA
Föregående artikelUppstartsvecka, underbara uppstartsvecka.
Nästa artikelDrömmigt julprojekt
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here