HELÉNES UNDERBARA JUL

0
756
Helénes underbara jul

VÄLKOMNA HIT!

Vem är jag som står bakom Helénes underbara jul? En julälskare av stora mått. Jag älskar i princip allt med julen och börjar i och med bloggen att tänka på jul redan i juli. Här får jag utlopp för mina julfantasier och min jullängtan vilket är underbart. Helénes underbara jul går in på sin sjunde säsong och det är fortfarande otroligt roligt.

Bosatt i Hansastaden Jakriborg i Hjärup utanför Lund. En by som har sin egen julmarknad dit det alltid kommer mycket folk. Här bor jag och min katt 🙂

JULEN

Jag har alltid älskat julen, det har jag ärvt av min mamma. Hennes jular hade tydliga regler. Hon klädde julgranen på lillejulafton efter att jag hade gått och lagt mig. Då åkte alla julklappar fram och jag såg det färdiga resultatet på julaftons morgon. Underbart.

Jag har dock skapat mina egna regler efter åren som gått. Jag har varit väldigt bestämd med hur julen ska vara men har släppt mer och mer på det för vem blir glad av massa regler? En sak jag dock fortfarande håller hårt på är att inte spela någon julmusik förrän det är dags att adventspynta i slutet av november. Annars tröttnar jag allt för snabbt.

Men nu för tiden kan granen gärna komma in två-tre veckor innan jul. Den kläs dock alltid av mig, det är sen gammalt. Mer och mer småpynt får ta plats i min juliga värld, något jag tidigare varit lite allergisk mot. Men även gamla hundar kan lära sig sitta.

VISION

Min vision gällande julbloggandet är att visa upp sådant som jag själv gillar och är intresserad av. Ibland kan jag skriva om något som inte ligger mig nära men det är mer undantag än regel. Jag gillar vackra, stämningsfulla bilder som osar jul, jul och mera jul. Jag är inte så road av att pyssla så därför blir det väldigt lite sådant i bloggen, även om det förekommer. Dock inte i så stor grad som i andra julbloggar.

Jag fotograferar mycket och försöker så mycket det går att använda mina egna fotografier i bloggen.

Hoppas ni ska trivas!

Helénes underbara jul

DELA
Föregående artikelUppstartsvecka, underbara uppstartsvecka.
Nästa artikelDrömmigt julprojekt
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here