HELLO JULEN 2022

0
723
julgran

HELLO JULEN 2022

Efter nästan 6 månaders bloggpaus börjar jag så smått öppna juldörren på glänt. Det är ju ett tag till, det är det ju. Men snart är det den 24:e juni och då har det gått på pricken ett halvår sen julafton, och det är på pricken ett halvår kvar. Så fort går det. Tänkte att ni kanske ville ha lite koll på NÄR julen är i år. Jag tycker att det brukar vara nice att ha koll på. Sen brukar jag ju börja räkna ner på riktigt någon gång i augusti ungefär. Så ungefär om två månader kommer bloggen igång på allvar.

Men så här ser julen ut 2022. Det är ingen bra jul för de som vil ha mycket ledigt. Julafton är på en lördag och nyårsafton likaså. Det betyder att det bara är en vardag som är röd dag denna julen, annandag jul. Så tänk på det, ni som vill vara lediga över jul, använd inte upp alla semesterdagar nu i sommar utan spara några stycken till jul. Det kommer behövas.


JULEN 2022  🎅

1:a advent = Söndag 27:e november
1:a December = Torsdag 1:a december
2:a advent = Söndag 4:e december
3:e advent = Söndag 11:e december
4:e advent = Söndag 18:e december
Lillejulafton = Fredag 23:e december
Julafton = Lördag 24:e december
Juldagen = Söndag 25:e december
Annandag jul = Måndag 26:e december
Nyårsafton = Lördag 31:a december
Nyårsdagen = Söndag 1 Januari


 

DELA
Föregående artikelGOD JUL
Nästa artikelJUL I JULI – VELLINGEBLOMMAN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here