VELLINGEBLOMMAN – BILDBOMBNING

JULBONANZA

1
1242
Vellingeblomman

Vellingeblomman

NÄR DET INTE ÄR SÅ LÄTT ATT VÄLJA

Ja, nu får ni ett rejält bildregn från mitt första besök hos Vellingeblomman. Jag hade tänkt att ta 25 bilder av sådant som jag verkligen ville visa… Slutade med att jag hade över 200 bilder i kameran och hur lätt är det att välja, välja bort? HELT OMÖJLIGT. Så nu blir det bildregn och ni får se en del av vad ni kan hitta på detta fantastiska ställe.

 

Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman

FÖR JULÄLSKAREN

Personligen älskar jag ju Vellingeblomman och har genom åren köpt många kulor etc här. Småtomtar etc är inte riktigt för mig men jag vet att många andra uppskattar dem och då är det HIT man ska bete sig. Här finns ALLT. Därav mitt misslyckande att ta 25 bilder. Det går bara inte att inte insupa julkänslan både kroppsligt och genom kameralinsen. Man blir som uppslukad.

 

Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman

Vellingeblomman

SÖKER DU SÅ SKOLA DU FINNA.

Jag tror ingen går från Vellingeblomman utan att ha köpt något. Om det så är julklappspapper, Hyacinter (de har en stor avdelning med julblommor, kransar, Amaryllis etc också), julkalendrar, julgodis, juldekorationer, kulor eller vad det nu kan vara. Och jag skriver inte detta för att jag blir sponsrad, (för det blir jag inte mer än att jag fick komma dit innan hela utställning öppnade och fotografera i lugn och ro), däremot har jag varit på Vellingeblomman sen så många år tillbaka som jag kan minnas och definitivt ett par grr varje år som julbloggare.

 

Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman VellingeblommanVELLINGEBLOMMAN HAR NÅGOT FÖR ALLA.

Tomtebyn aka Tomtestigen är en hel värld av underbara julsaker för alla smaker. Det spelar ingen roll om du är sparsmakad eller går all in. Här hittar du allt. & då har jag ändå varit på MÅNGA julaffärer och julutställningar. Sen förstår jag om de som är mindre begeistrade i julen kanske inte uppskattar det så mycket med jag uppskattar inte traktorutställningar eller knyppelkonvent och så är det. Man gillar olika.

Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman UNDERBART VACKRA HUS

Dessa hus är så löjligt söta så hade jag inte varit lite av en julfacist så hade jag lätt kunnat köpa dessa. Men för mig hör rosa inte riktigt hemma i min jul. Men för dem som gillar rosa så var det mycket rosa i år, just saying.

Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman Vellingeblomman

JAPP, DÄR HADE NI EN DRÖS MED BILDER FRÅN VELLINGEBLOMMAN.

Nu blir det inte fler däremot blir det en tävling i morgon ni INTE vill missa. Vellingeblomman kommer i samarbete med ha en tävling där ni kan vinna fyra riktigt exklusiva kalendrar. & då menar jag exklusiva!

Så kika in i morgon för som sagt, den här tävlingen vill ni inte missa. Det är en vinstchans på fyra så höga odds och fantastiska kalendrar. Och även om ni inte vill tävla eller inte vinner så passa på att besöka Velingeblomman om ni har möjlighet. Det är en upplevelse för både stora och små. Plus att de har en urgullig åsnebebis som man bara inte kan låta bli att bli helt förälskad i.

Så då ses vi i morgon!

DELA
Föregående artikel5 FAVORITER inför December
Nästa artikelTOMTEN HAR NÅGOT SPÄNNANDE PÅ GÅNG
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here