Vellingeblomman – fotografier del ett

0
710
Vellingeblomman
Vellingeblomman
ATT HA FÅTT EN SNEAK PEEK PÅ VELLINGEBLOMMANS JULUTSTÄLLNING.

 

Officiellt öppnade Vellingeblommans Tomteby i morgon den 26:e oktober men någonstans skrevs det fel och plötsligt stod det den 25:e på många ställen. Men officiellt, i morgon öppnar den oerhört populära tomtebyn!

Jag fick en sneak peek innan så at jag kunde fotografera i lugn och ro. Så skönt. I år liknar utställningen förra årets väldigt mycket. Då hade de gjort om den mycket. Jag gillar den nya utformningen men jag förstår inte hur de orkar ta fram alla miljontals små saker de har framme, det är helt galet.

Nåväl, idag koncentrerar jag mig på mat (AKA godistorget för min del). Låte oss kolla lite.

 

 

De har gjort det supermysig med massor av ljusslingor i taket så att det känns som om en går under en stjärnhimmel. Underbar känsla. På mattorget finns det massor av saker som inte är julrelaterade så passa på att kolla in det också för där finns riktigt trevlig honung, dryck, sylter, risotto etc.

 

 

ROLIGA TILLBEHÖR

Fina adressetiketter och roliga disktrasor. Nu råkar jag tillhöra släktet som hatar disktrasor och knappt tar i dem med tvång (dvs tjocka gummihandskar) och ist använder papper. Men jag var rätt nära att köpa en ändå, tills jag insåg att det var totalt meningslöst.

 

 

Den översta kalendern har jag inte visat er innan och vet inte hur den smakar men den ser trevlig ut. Den nedersta känner ni igen om ni följer bloggen och den kan ni vinna om ni läser det HÄR inlägget där ni kan tävla om både en kalender och tre burkar från Lakrids.

 

Vellingeblommman
Vellingeblomman – godis

 

Mer gottor. Pepparkakor (som jag personligen inte tycker är värda priset), all Lakrits by Bülow en kan önska sig plus ännu en ny lokalproducerad adventskalender med massor av marsipan i sig från Schöttinger. Den tycker jag ni ska testa om ni gillar marsipan, den eller Summerbird.

Men det får räcka för idag, jag är slut som  artist och kommer somna vaggad innan huvudet har träffat kudden.

& glöm inte att tävla, tävlingen om at vinna en lakritskalender eller en burk chokladkulor från Lakrids. Årets godaste tävling.

Kram Heléne

DELA
Föregående artikelSaffransbiscotti inspirerade av Birgitta Rasmusson!
Nästa artikelKrympplast + tuschpenna = lyxigt julsmycke
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here