VELLINGEBLOMMAN – ETT PARADIS FÖR JULÄLSKAREN.

2018 - VELLINGEBOMMAN

0
1110

 

ENSAM I TOMTEBYN – VELLINGEBLOMMAN HAR ÖPPNAT.

Äntligen en uppdatering (tänker jag). Det har strulat lite med sladdar, ork osv men nu har jag iaf redigerat en tiondel av alla foton jag tog på Vellingeblomman så det är väl dags att jag i alla fall lägger ut dem. Eller vad tycker ni? Ska vi kika lite på årets sortiment? Det här blir ett av flera inlägg. Jag hade nämligen förmånen att få gå en del av Tomtebyn helt själv, den delen som ännu inte var öppnad för allmänheten. Lucky me 🙂

 

Vellingeblomman Vellingeblomman

 

EN HEL TOMTEARME!

Om det är något det finns gott om på Vellingeblomman så är det TOMTAR (vättar) av all de slag. För den som samlar på tomtar måste detta vara lite av ett paradis och ett stort dilemma. Jag gillar skäggtomtar/vättar och har några stycken, annars försöker jag hålla det lite cleant. Mycket för att jag alltid har haft djur och då går det inte att ha för mycket julpynt. I år får jag väl vara glad om något pynt överlever öht 😀

 

MYSIG STÄMNING

En av Vellingeblommans många fördelar är att det är så himla mysigt at vandra omkring där. Det finns något för alla, det finns miljöer som är söta, storartade, fantastiska och givetvis några man bara går förbi. Det är nämligen så mycket olika rum, prydnader och miljöer att en till slut knappt hänger med. Därför rekommenderar jag både ett och två besök på VB.

Det behövs! HÄR kan ni slå en blick på förra årets utställning. Alltid kul att kolla tillbaka.

 

SÅ VAD KÖPTE JAG?

Ja det kan man ju undra, och kanske borde jag ha tagit chansen men eftersom jag är mitt mellan boenden och med två kattungar som river ner precis.allt.som.går.att.riva.ner. så fick mitt sunda förnuft råda. Åtminstone denna dagen då jag i huvudsak var där för att fotografera. Dock köpte jag kattsaker, det finns en djuravdelning också, för den som är intresserad av det.

Jag misstänker dock att det inte var det sista besöket på Vellingeblomman för i år… om jag känner mig själv rätt.

 

VELLINGEBLOMMAN DEL 1

Japp, det var första delen av Tomtebyn och Vellingebommans julutställning. Mina bästa tips är som vanligt att försöka åka en vardag, att ha gott om tid på sig, har man barn med sig så är det kul för barnen att iaf få välja ut var sin liten sak åt sig själva så att de får lite extra behållning. Tryck på alla knappar man får trycka på (barnen då alltså) och passa på att fixa för att hämta lite krafter.

Nu hoppas jag att mitt skrivande kommer igång. Men jag finns som vanligt på Facebook och Instagram.

Hej på en sväng!

 

PS. Jag är inte sponsrad av Vellingeblomman, har inte fått pengar eller något annat i ersättning. Jag skriver detta för att JAG vill och för att jag blev erbjuden att fotografera utställningen innan den öppnade, lite enklare att fotografera utan folk överallt. DS.

DELA
Föregående artikel5 år senare: Bloggen finns på instagram!
Nästa artikelHUSEBYJUL – EN DAG KVAR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here