SÅ VAR GLADA JULEN SLUT, SLUT, SLUT.

0
380
julen

SLUTET GOTT, ALLTING GOTT.

Så var julen över för denna gången och trots sjukdom så tog vi oss genom dagen på något sätt. På kvällen åt vi lite julbord (en är inte så hungrig när en dricker litervis med vatten och inte känner smaken av så mycket) och sen öppnade vi julklappar. Jag är mycket nöjd med mina som gick i omhändertagandets tecken. Ansiktsmasker, massageapparat med elektroder, en övernattning på SPA med tillhörande massage och middag, badbomber, handdukar och lite sånt smått och gott. Johan fick i korthet kläder, konserter och elektroniska prylar.

GOTT FÖR SJÄLEN

Jag ser fram mot att bada med en av mina badbomber i morgon. Älskar badbomber. En av ansiktsmaskerna har jag redan testat (såklart) och me like!. Så nu blir det mycket kroppslig och själslig vård den närmaste tiden. Gott så.

NÅGRA AV JULENS KLAPPAR

julen

Min mans fantastiska paketinslagning! SPA-övernattning here we come. & jag ska få en massage med heta stenar.

I juli ser vi Ed Sheeran i Göteborg.

Fick äntligen mumsa på Delicatoasken. Mmmmmmmm…..

 

EN DAG I MORGON OCKSÅ.

Men nu är det nog sovdags. Förkylningen behöver få vila ett tag och jag måste vila upp mig för filmmaraton i morgon. Men mer om det i ett eget inlägg. Hoppas ni har en härlig julafton oavsett var ni har befunnit er och att ni är nöjda och belåtna. Jag är trött men belåten och hade kanske önskat att jag mått bättre men det är inte så mycket att göra åt. Bättre lycka nästa jul.

Vi ses i morgon då jag har världens bästa tv-tips till er. Inte missa!

God jul och god natt.

/Heléne

DELA
Föregående artikelBARNENS JULAFTON – DAN FÖRE DAN.
Nästa artikelFANNY & ALEXANDER – DEN FULLSTÄNDIGA VERSIONEN.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here