FANNY & ALEXANDER – DEN FULLSTÄNDIGA VERSIONEN.

0
839
Fanny & Alexander

GOD JULDAGSMORGON KÄRA BLOGGVÄNNER.

Idag är det bara soffhäng, godisätande och tv-tittande på agendan. FÖR för första gången sen  år 2008 visas nu fullängdsversionen av Fanny och Alexander på SVT2 kl 16.30. Filmen varar i fem timmar och det kan tyckas länge men vad har en annars att göra en juldag som denna. Dessutom är den långa versionen mycket bättre än bioversionen som de flesta sett. Denna har jag försökt få tag i men inte lyckats så när jag såg att den skulle visas blev jag eld och lågor. Så i morgon är det jag som bullar upp med julmust, godis, mjukiskläder och en fulladdad dator. Här ska det sträckkollas på svensk filmhistoria. Som dessutom vunnit fyra Oscars, bland annat för bästa utländska film.

 

Fanny & Alexander

 

JULFILM DELUXE

Jag älskar den här filmen trots att den är tragiskt hemsk men även underbar, glädjefylld och härlig. & mycket skön julstämning. Fantastiska skådespelarinsatser och vi ser några av eliterna inom svensk film som Jan Malmsjö, Jarl Kulle, Christina Schollin, Ewa Fröling, Allan Edwald och Börje Ahlstedt. Så, i morgon mellan 16.30-21.30 är jag fullt upptagen. Som jag ser fram mot det. Jag har pratat mig varm om denna version många gånger men ingen annan verkar ha sett den. Så nu har ni chansen.

Så, det var dagens, veckans, månadens, årets bästa tips. Jag säger bara: Se den!

/Heléne

DELA
Föregående artikelSÅ VAR GLADA JULEN SLUT, SLUT, SLUT.
Nästa artikelHejdå, ljuvliga december.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here