DELICATO MI AMORE

1
646
DELICATOASKEN
DELICATOASKEN
MAMMA MIA, VILKEN DRÖM – DELICATO

 

Visserligen är Paradis och Aladdin ett måste på jul men det är ju kul med variation och i år är det Delicato som står för variationen. & VEM gillar INTE delicatochokladbollar? Typ godast någonsin. För min del hade de kunnat fylla hela lådan med bara sådana sen hade jag suttit hela julafton och tryckt munnen full av delicatobollar tills jag såg ut som ett marsvin. Eller så kanske jag bara ska önska mig Delikatoaskar – utan dammsugare.

Hur som helst, marsvin eller ej så köpte mannen (bra scouting där) två askar Delicato till oss igår (eftersom jag såklart ville testa efter det HÄR inlägget)och sen var vi som barn på julafton. OH. MY. GOD.

 

Delicato
Delicatoasken

 

SÅ HÄR SER DELICATOASKEN UT.

Gillar sloganen, “Tradition sedan nu” 🙂 I den finns det 30 godbitar så det betyder 28 godbitar till mig och två till mannen. Det är väl rättvist? Det tycker iaf jag 😉

Faktum är att alla små bakverk var goda och de kommer gå åt i en rasande fart. Så hittar ni: KÖP: Johan hittade våra på ICA Maxi på Emporia i Malmö. Jag letade runt på andra ställen men hittade faktiskt inte så håll ut, det kommer nog.

 

Delicato
Delicato

 

STILBILD I CHOKLADKAKOR

 

Ja, som ni ser så ser det helt ljuvligt ut och detta var definitivt en bra julöverraskning för i år. Det går ju inte att få FÖR mycket choklad, det är en omöjlighet enligt mig. Om man inte är allergiker eller hund. Då är choklad inte så bra. För oss andra = Mycket bra.

 

DELICATO – DAGENS TIPS

 

Så dagens tips, ge er ut och leta, testa och njut. Dyrare än Aladdin och Paradis men så är det ju en nyhet också. Jag tror inte den konkurrerar ut varken Aladdin eller paradis pga av pris och klassiker men det kan ju bli ett tillägg. Delicato for the win säger jag.

Japp, det var min recension av Delicatoasken. Det kommer nog bli någon till men de kostar en hel del så det blir inte många, man måste ju variera mellan de olika märkena lite. Men en kul present att ge bort eftersom den är ny.

Ha en härlig fredag, det ska jag ha! & vad jag ska göra? Ja det kommer ni få se sen 😉

/Heléne

 

 

DELA
Föregående artikel4 böcker som “puts you in the holiday spirit”
Nästa artikelATT VISA HALVA JULEN FRÅN IKEA
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here