LAGERHAUS JULEN 2023

0
280

 

GULLIGT OCH FINT HOS LAGERHAUS

Lagarhaus har släppt sin julkollektion och som jag gillar! Lagerhaus kan vara en av mina favoritbutiker, speciellt när det kommer till jul och presentinpackning. Bästa affären när man ska slå in presenter och paket. Mycket känns igen i kollektionen men jag är extra glad för det randiga, jag älskar randigt, speciellt det vit och rödrandiga. Sen ser jag att ett av mina favoritpapper är tillbaka, det vita med gröna granar på. Så gulligt.

Jag tror attt Lagerhaus blir en av de första affärerna jag besöker inför julshoppingen, jag hittar alltid massor av fint och jag gissar att det blir så i år också.

Men låt oss titta på bilderna.

 

Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023

 

UNDERBARA PAPPER OCH INSLAGNINGSDETALJER

Kolla så fint, jag vill ha i princip allt (det går ju inte så väl i hand med mitt paketpappsköpstopp). Kanske att jag köper något men jag måste faktiskt skärpa mig. Jag har säkert 40 rullar papper. Jag gillar även Lagerhaus kartonger, jag tycker att det är ett mcyket bra alternativ till julklappspapper och dessutom återbrukbart, sånt gillar vi.

Vilka papper gillar ni från kollektionen?

 

Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023 Lagerhaus julen 2023

 

SÅ MYCKET FINT!

Lät bilderna prata för sig själv här. Jag gillar verkligen kollektionen och är glad att det vackra karamellfatet är tillbaka, det är så fint. älskar julgranskulorna, några sådana kommer få hänga i min gran. Doftljusen är alltid ett stående element i min jul, Lagerhaus har de bästa doftljusen i min mening. Ingen jul utan Lagerhaus doftljus, jag rekommenderar det röda och det vita, de är mina absoluta favoriter.Jag gillar även den fina adventsljusstaken i mässing, jag har något liknande men utan siffror. Siffrorna var en ny touch. Jag gillar även datumljuset, tycker att det var lite kul.

Ja Lagerhaus gör ingen besviken enligt mig. Alltid så mycket fint till bra priser. Vad kommer ni köpa med er från Lagerhus i år?

Lagerhaus jul genom åren hos I Love Christmas

2022
2021
2020
2019

DELA
Föregående artikelÅRETS JULESKUM
Nästa artikelSEPHORA JULKALENDER 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here