ÅRETS JULESKUM

0
80

 

JULESKUM MED SMAK AV BANAN OCH KARAMELL.

Årets juleskum kommer smaka bananskids tänker jag. Jag har inte testat den än men jag ska så snart jag kommer förbi en affär som säljer den. Jag vet att den finns på Hemmakväll för er som är sugna. Men smak av banan och karamell låter väl gott. Kan tänka mig att några sådana här får slinka ner i magen till jul.

 

 

JULESKUM – CHOKLADDOPPAT SKUM MED SMAK AV VANILJ

Denna klassiker är tillbaka och det är iaf jag glad för. Dessa är ljuvliga och en påse slinker utan problem ner framför en härlig julfilm. Livsfarligt 🙂

 

 

POLLY JULESKUM

Den här ser jag väldigt mycket fram mot att testa. Polly juleskum. Älskar Polly så detta kan ju inte bli annat än bra. Alla tre finns som sagt på Hemmakväll men ska finnas ute i handeln vecka 36.

 

 

DELA
Föregående artikelINFÖR HÖSTEN
Nästa artikelLAGERHAUS JULEN 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here