LAGERHAUS VISAR JULEN 2019

0
1149
Gullig mugg

 

JULSTÄMNING HOS LAGERHAUS

Nu börjar butikerna visa upp den kommande julkollektionen och detta är som ju som en lite för tidigt julafton för oss julälskare. Eller hur? Så är det iaf för mig, jag bara älskar att leta information, bläddra bland hundratals härliga julbilder och få känslan om hur det kommer vara i november, december. Varuhusen spelar julmusik, man är glad, går omkring och ler lite fånigt för att det är så underbart. Den känslan.

Och nu har Lagerhaus släppt sina första bilder och jag tycker att vi tar oss en titt.

 

 

 

Jag tycker att de har lyckats rätt bra med sina produkter och bilder. Det är inget överflöd i bilderna, vilket jag gillar. Det blir tydligt att det är jul och att man kan skapa julstämning med små medel.

Så här kan det nog se ut i många svenskars hem. En lagom dos jul. För alla vill inte ha och har heller inte möjlighet att ha det där överflödet som vi ofta ser tidningarna eller på webben. Tur det finns butiker som Lagerhaus då.

ISBJÖRNAR OCH GRANAR

Isbjörnen verkar vara årets grej hos Lagerhaus och varför inte. Isbjörnar är coola, söta och alldeles för få till antalet. Jag ska helt klart införskaffa mig några isbjörnar i år tänker jag. Mugg, presentpapper och kanske en ljusstake. Sen hoppas jag att det även kommer servetter med isbjörnar på.

Granen verkar vara en stor del i Lagerhauskollektionen i år. Inget mig emot, jag gillar granar, helst ovanpå bilar 😉 Främst gillar jag julklappspappret med granar både det bruna och det vit/gröna. Sen gillar jag ju alltid smågranar men det är nog ingen nyhet 😀

Ja, inne på Lagerhaus kommer jag nog ränna både en, två och tre gånger. Prisvärt, roligt och bra. Eller vad säger ni?

Kollektionen hittar ni på Lagerhaus i oktober

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA 19 – ÅRETS GLÖGG
Nästa artikelBLOSSA19 – LEDTRÅD NUMMER TVÅ
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here