GULLIGT INFÖR JULEN HOS LAGERHAUS

0
553

 

ÄNTLIGEN

NU trillar det in julinspiration från höger och vänster. Idag släppte Rusta sina bilder (inlägg kommer) och nu Lagerhaus. Bilderna går i typisk Lagerhausanda och jag gillar när jag känner igen företaget på deras formspråk. Lagerhaus tänker att julen går i senapsgult eller i närliggande toner, glas och keramik, mjukt och varmt. Paketen går i rändernas tecken och ett rödvitrandigt papper är aldrig fel enligt mig.

 

 

RANDIGT. RANDIGT OCH MER RANDIGT

Jag älskar att handla presentpapper på Lagerhaus och det är alltid lika roligt att gå och känna, titta och fundera på vilka jag ska välja. Det här andas lite 70-tal för mig, kanske för den gulvita burken påminner om sådana vi hade hemma när jag var liten. Annars verkar fokus ligga på att personifiera sina julklappar. Med dekorationer, band och etiketter.

 

 

FINA GLAS OCH NATURLIGT DUKADE BORD

Det där lilla extra. Det tycker jag att man ser i Lagerhaus bilder. Hur fint det blir om man bara gör lite, lite till. Som att fästa en torkad äppelskiva med en kanelstång och något litet blad. Personligen skulle jag gärna köpa de facetterade glasen med de små pepparkakshusen, de hade varit fina till jul, kanske med en äggtoddy eller varm choklad med grädde.

Och bordet dekorerar man enkelt med ljus, granris och valnötter. Enkelt men effektfullt.

 

STEARINLJUS

Ännu en sak som får mig att tänka på 70-talet, och en bra bit in på 80-talet. Dessa snurrade stearinljus. Jättevackra tycker jag och hade kunnat tänka mig de senapsgula redan nu. Annars är det ju en mysfaktor galore med massor av tända ljus. Och på Lagerhaus brukar det vara överkomliga priser.

 

 

DET VAR JULEN PÅ LAGERHAUS

Visst känns det att det är lite på gång nu iaf, även om det är lång tid kvar. Julkollektionerna rullar ut och nästa stora slöpp, som jag väntar på, är årgångsglöggen från BLOSSA. Ledtrådarna borde komma vilken dag som helst just nu. Spännande.

Men nu ska jag bege mig ut i det fina vädret ett tag, får passa på och njuta av septembersolen. Hoppas att ni gör det ni med.

 

DELA
Föregående artikelATT SAMLA PENGAR OCH BONUS VIA KREDITKORT INFÖR JUL.
Nästa artikelBLOSSA 21 – FÖRSTA LEDTRÅDEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here