JULIGT HEMMA I DAGSLJUS

1
366
jullista

hemma

HEMMA

 

GOD MORGON!

Ny vecka, nya tag. Nu går vi verkligen in i julmood. Det här är den bästa tiden. När hemmen fylls av strålande ljus, glittrande granar och vackra klappar. Jag bara älskar det. Det behöver inte vara så mycket men bara att se ett adventspyntat fönster gör mig varm inombords. Hur julpyntar du hemma?

Jag försökte fotografera min lägenhet i dagsljus men jag vet inte om det blev så bra, det är extremt svårt att fotografera nu. Dessutom är det inte så lätt att fota en så liten lägenhet som jag har nu. I-landsproblem, jag vet, men jag vill ju kunna visa hur vackert det egentligen är. Tycker inte att bilderna gör pyntet riktig rättvisa. Men men. Hur lägenheten ser ut i kvällsskrud ser du HÄR.

Är lite kluven om det verkligen går in en gran här någonstans. Jag älskar ju julgranar men samtidigt måste jag vara realistisk. Jag har en hörna, där det idag står en bokhylla, som kanske skulle kunna funka men jag vet inte. Problemet med en liten lägenhet minst sagt. Men vi får se. Skönt att ha fått julpyntat hemma i alla fall.

 

hemma julpynt stringhylla

 

PLANER FÖR VECKAN

I veckan ska jag försöka baka, se lite julfilm och hitta goda doftljus. Tipsa gärna, vilka doftljus är era favoriter vid jul? & vilken film ska jag se först. Jag har några favoriter (som jag skrivit om x antal gånger här på bloggen) men vilken ska jag börja med. Holiday, Love Actually, Die Hard, Tomten är far till alla barnen. Lutar åt en av de första. De är så mysiga och har en härlig feelgood-stämning. Tomten är far… och Die Hard är inte riktigt lika mysiga. Väldigt bra filmer dock.

Ja så ser min vecka förhoppningsvis ut. & den här veckan är det ju Black Week så det blir en hel del erbjudanden på bloggen men jag lovar att fylla ut med vanliga inlägg med mys och recept.

& glöm inte TÄVLINGEN! Idag kl 12 avslöjas vinnarna men det finns fortfarande chans att delta. Så passa på.

Ha en fin dag!

 

DELA
Föregående artikelBLACK WEEK – DAGENS TIPS
Nästa artikelVECKANS BÄSTA BLACK WEEK-ERBJUDANDE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Mysigt! Vi har gått från lägenhet till hus och kan verkligen ta ut svängarna. Det blir mycket ljus och julblommor. Och doftljus. Yankee candle har så många underbara, sparkning cinnamon ät to die for!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here