BLACK WEEK – DAGENS TIPS

0
245

 

This post contains adlinks from Adviral

 

HEJ SÖNDAG! HEJ BLACK WEEK

Har ni börjat julpynta än? Kanske är ni redan klara? Jag är i princip klar så nu kan jag ägna mig helhjärtat åt julbak, julmys och julklappsshopping. & eftersom Black Week sätter igång så kommer jag köra lite julklappstips som inspiration. Det är ju så mycket skönare att klicka hem den större delen av julklapparna och sen bara komplettera ute på stan. För att kunna njuta av julstämningen. Det kan jag bara göra om jag är i princip klar med julklapparna. Då kan jag gå där och flanera, dricka en tomtelatte och köpa en eller två julklappar om jag skulle springa på något passande.

Idag tipsar jag om julklappar till tonårstjejen eller kvinnan i ditt liv. Ja eller dig själv om du ser något du gillar. Jag är främst intresserad av mjuka klappar samt elektronik. Så som en skön morgonrock och mjuka underkläder. Eller en söt smartklocka och bra och sköna hörlurar. & mobilskal kan man aldrig få nog av. Själv har jag införskaffat ett mycket juligt sådant.

 

BLACK WEEK

 

Richmond & Finch / Jotex / Twilfit / Lyko / Swiss Clinic / Lohilo / Ellos / iDeal of Sweden

 

BLACK WEEK

 

Mobilskal / Glasögon / Smartklocka / Läppstift / Hörlur / Aktivitetsarmband / Over Ear Hörlur / Thermoflaska / Over Ear Hörlur

DELA
Föregående artikelTÄVLA OM ADVENTSKALENDRAR, ADVENTSSTJÄRNOR ELLER EN TOMTE.
Nästa artikelJULIGT HEMMA I DAGSLJUS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here