VECKANS BÄSTA BLACK WEEK-ERBJUDANDE

0
176
black week


Black week

BLACK WEEKS BÄSTA ERBJUDANDE.

Hej måndag och hej Black week. Nu börjar en galen vecka. Mängder av affärer och butiker har fantastiska priser och erbjudanden just den här veckan. Genom mitt nätverk har jag fått tag i ovanstående erbjudande till er. Superbra tycker jag, många samlade på ett och samma ställe. Inte missa!

Jag ska personligen köpa hårdvård hos Lykos.se, kläder & julsaker hos Ellos.se, shoppa ett nytt mobilskal (och skärmskydd för oj va jag tappar telefonen ofta) hos iDeal of Sweden. Sådant jag behöver och sådant som jag vill ha pga jul. För man behöver ju inte bara köpa julklappar, jag passar definitivt på att köpa saker som jag ändå måste köpa. Kan jag få det billigare så blir plånboken mycket gladare.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

 

 

 

 

DELA
Föregående artikelJULIGT HEMMA I DAGSLJUS
Nästa artikelGRATTIS ALLA VINNARE I ADVENTSTÄVLINGEN!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here