TÄVLA OM ADVENTSKALENDRAR, ADVENTSSTJÄRNOR ELLER EN TOMTE.

27
631

FÖRLÄNGER TÄVLINGEN TILL MÅNDAG 12:00

Eftersom det inte är så många som har tävlat så ger jag er chansen att tävla ytterligare ett dygn. Så passa på för chansen att vinna är stor!. Lycka till!

TÄVLING SPONSRAD AV VELLINGEBLOMMAN.

Jag nämnde häromdagen att jag var på Vellingeblomman av en specifik anledning och det var just denna. Jag och julchefen Annika valde ut fem finfina priser att tävla ut till mina läsare. Hur underbart? Så underbart! Förra årets tävling var väldigt uppskattad men jag kände att alla inte kunde vara med och tävla, eftersom man kanske redan hade en adventskalender. Eller så äter man inte godis osv. Så i år är det inte bara ätbara priser. Finfint tycke jag.

HUR TÄVLAR MAN?

Tävlingsreglerna är enkla.

1. Gilla Vellingeblomman på Instagram (har du inte instagram så kan du självklart tävla ändå)
2. Välj ett av priserna
3. Skriv en motivering till varför just du ska vinna?

Tävlingen pågår till Söndag kl 12:00 (den 24 november 2019)  MÅNDAG den 25 november 12:00

Nu till priserna!

 

tävla med vellingeblomman

tävla med vellingeblomman

 

1. VINTERGATAN ADVENTSSTJÄRNA – WATT & VEKE

Otroligt stor och vacker adventsstjärna från Watt & Veke vid namn Vintergatan.

Vintergatan är en vit pappersstjärna med ett dekorativt mönster av runda och stjärnformade hål. Julstjärnan är handgjord av bästa kvalitet anpassad för den skandinaviska klimatet.

 

mumin adventskalender

 

2. MOOMIN ADVENTSKALENDER FRÅN HAUPT LAKRITS

Stor och helt underbar adventskalender fylld med härlig lakrits.
Moomin by Haupt Lakrits presenterar årets mest exklusiva adventskalender i limiterad upplaga. Följ med på juläventyr i Tove Janssons berömda sagovärld Mumindalen. Du får lära känna 24 olika figurer med olika smaker av njutbar lakrits, utmaningen till dig är att lista ut viken figur som gömmer sig bakom respektive lucka. Varje lucka består av minst två bitar lakrits så att du kan dela med någon annan.

 

tävla med vellingeblomman

 

3. JINGLE BALLS – CHILI KLAUS ADVENTSKALENDER

Räkna ner dagarna till julafton med Chili Klaus glödheta chilikalender Jingle Balls! Chili Klaus adventskalender 2019 är en julkalender med ätbart innehåll där chili är huvudingrediensen. Här får du njuta av Chili Klaus heta godsaker med chili i olika styrkor, från vindstyrka 0 (Stilla) till vindstyrka 15 (Jordens undergång). Vindstyrka 15 innehåller chilipulver från Carolina Reaper – världens starkaste chili!

 

tävla med vellingeblomman

 

4. TEADVENTSKALENDER FRÅN THE ENGLISH TEA SHOP

Njut av en värmande kopp te varje decemberdag fram till jul! Tekalendern från English Tea Shop är fylld med ekologiskt te som låter teälskaren räkna ner till jul på mysigast möjliga sätt. Tekalendern är en mysig adventskalender – lika god oavsett om du ger bort den till en teälskare eller unnar dig själv en tidig julklapp!

 

5. ALFRED FRÅN ÅSAS TOMTEBOD

Alfred är en söt tomte med knorr i toppen som du kan forma som du vill. 25 cm hög och alldeles underbar. Gjord av gotlandsfårets ull och med en träkropp klädd i vadmal. En följeslagare genom framtida jular.

 

DELA
Föregående artikelNU HAR JAG JULSTÄMNING I MITT HUS
Nästa artikelBLACK WEEK – DAGENS TIPS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

27 KOMMENTARER

 1. Jag hade gärna vunnit te-kalendern. Jag tittade läänge på den när jag var där i söndags men avstod tyvärr.
  Hade varit en underbar morgonrutin i mörka december.

 2. Jag skulle gärna vinna Adventsstjärnan till min dotter som fått sin första egna lägenhet <3
  Det är så mycket man behöver och vill ha 🙂 Den är riktigt vacker ! Håller tummarna såklart, önskar dig en fortsatt fin dag <3

 3. Jag skulle gärna vunnit nr.3 Chili Klaus Adventskalender. Faktiskt har jag aldrig hatt en adventskalender i vuxen ålder!
  Vh.Anne-Mari

 4. Jag skulle gärna vilja vinna MOOMIN adventskalender. Har inte haft ngn adventskalender sedan barnsben. Ger mina barn o ”gubbe” en varje år. Älskar julen o efter en lång sjukdomstid börjar jag komma på fötter igen. Önskar alla en härlig advent.
  //Katharina 🎅🏼

 5. Julstjärnan hade jag jättegärna vunnit. Den skulle bli jättevacker och stämningsfull i vårt gamla hus. Jag har fått mitt första barnbarn och vill skapa magiska jular för att skapa barndomsminnen åthonom ❄️⛄️❄️

 6. Jag önskar mig tekalendern för att kunna prova på nya teer och för att få inspiration. Perfekt att kunna njuta av en kopp te i samband med julkalendern på teven tillsammans med barnen.

  • Hade så gärna velat vinna en tekalender ❤️ Är höggravid med foglossning och allmänt less så i väntan på den lilla som ska komma i början av december (hoppas jag verkligen!) så hade det varit så fint med en så fin vinst att pigga upp en både som höggravid men också som ny mamma 😊

 7. Önskar en tekalender vinna så jag min man överraska med denna

  Han kämpar på med kostschema så någon choklad får han inte ha

  Han är den bästa man kan ha och jag vill så gärna göra honom gla

  En kopp te skulle verkligen göra succé, en varje dag skulle göra han extra gla 😃

 8. Önskar mig Moomins adventskalender om jag skulle ha turen att vinna. Varje år ger jag med glädje kalendrar till mina barn, barnbarn, gudson och sambo. 💕 Skulle vara så mysigt att få en alldeles egen kalender i år, då jag efter 2,5 år fortfarande är sjuk och sjukskriven på heltid. Och Mumintrollen och lakrits är två av mina stora favoriter. 💙
  🍬🤶🎄🤶🍬

 9. Jag älskar Mumin och jag älskar lakrits och jag älskar julen 🥰 så såklart skulle jag vilja ha Moomin kalendern 🎄 Tänk lakrits varje dag fram till Julafton 😋

 10. Hoppas vinna te-kalendern!

  När barnens kalender är klar,
  Är det bara min egen kvar.
  Då vill man gärna unna sig något gott,
  Och jag skulle bli så glad att dra denna vinstlott!

 11. Jag önskar att få vinna den söta tomten Alfred.

  Då jag som bor ända uppe i Lappland, inte har någon möjlighet att besöka Vellingeblomman annat än via Instagram och genom denna mysiga underbart juliga blogg.
  Jag tror att denna underbart söta vett skulle gilla att komma hem till oss i dom lapplänska skogarna.
  Mvh/ Louise

 12. Vill gärna vinna Moomin adventskalender. Älskar lakrits.

  Fixar och trixar till barnen , för att få se glädjen i deras ögon.
  Men att få en liten sak till mig, att få sitta en liten stund och njuta för sig själv, är ju också välbehövligt i all julförberedelse

  Ida

 13. Jag skulle vilja vinna den fina adventsstjärnan. I år är det en väldigt speciell jul för oss, det är nämligen första julen med vår lilla skatt på 6 månader. Hon är väldigt fascinerad av saker som lyser och att få pryda sovrumsfönstret med denna stjärna vore ett nöje. ⭐️

 14. Om jag vann skulle jag välja den fina julstjärnan. Vi ska fira vår första jul tillsammans med vår älskade son Gabriel, som som då kommer vara 11 månader. Då vi lever knapert såhär i föräldraledigheten skulle det kännas lyxigt med en så fin julstjärna! Är övertygad om att Gabriel skulle tycka den var magisk och för oss skulle den få symbolisera lycka 🌟

 15. Svårt att välja då alla priser är sååå fina❤️ Om jag hade vunnit så hade jag önskat att vinna den fina lilla tomten❤️ Så underbart söt och han hade passat perfekt hemma hos oss🎅🏻God Jul🎅🏻🎄🎄🎄❤️

 16. Åhh, vilken fin tävling ni anordnar!!!
  * Jag följer dem på instagram (emelydrugge)
  * Jag väljer den vackra och smarriga Moominkalendern, som jag delar med min lillebror. Vi är båda uppväxta med Mumin, som har haft en stor betydelse för oss. Dessutom är vi båda lakritsfantaster! Jag kan inte tänka mig något finare än att dela denna kalender med honom i December. Ha det så gott!

 17. Om jag hade haft turen att vinna så skulle jag gärna vilja ha moomin adventskalender, Denna skulle jag då ge bort till min fina mormor som älskar mumintrollen och laktris 🖤🤗🎅🏼

 18. Jag tränar sakta men säkert upp mina smaklökar till att klara lite hetare smaker och jag blir både inspirerad och lite avskräckt av Chili Klaus chili-videos. Min svåger däremot bangar aldrig ett chili-test och drar sig inte för att föreläsa om de olika chilisorternas smaktendenser och styrkor. Så jag tänkte dela chili-kalendern med honom. Så kan jag äta godisarna med vindstyrka 0, medan jag kan skratta lite i smyg när han ska äta en godsak med smak av jordens undergång.🌶

 19. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den fina adventsstjärnan! Jag har nyligen flyttat 120 mil uppåt i landet för studier, så jag ska fira min första jul hemifrån i år. Som student räcker pengarna inte alltid till annat än det mest nödvändiga, så det skulle vara himla mysigt att kunna få dekorera med lite ljus i norrlandsmörkret!🎅🏼🌟

  (Har börjat följa Vellingeblomman på Instagram!)

 20. Jag önskar vinna adventsstjärnan!

  I vårt hem kommer det bli snålt med med juleljus i år då vi inte har så god ekonomi just nu.. därför önskar jag denna vackra stjärna som kan pryda vårt hem och bidra med lite julstämning.

 21. Jag hade gärna vunnit den superfina ulltomten som jag vet att den yngsta dottern på 5 år skulle ha älskat, då hon älskar att gå runt i alla affärer nu och titta på alla fina tomtar och denna är verkligen en av de finaste tomtar jag sett i år! Den äldre dottern skulle säkert älska tomten också och vilja fotografera den mycket i olika vintermiljöer och bland dekorationer i alla skepnader 🙂

  Jag har gillat Vellingeblomman på instagram och oj så mycket fint (s.klasson)

 22. Jag skulle jättegärna vilja vinna Chili Klaus Adventskalender och dela den med mina kompisar när vi ses. Vi ses inte alltid men när vi gör är det väldigt kul och jag skulle gärna vilja dela denna upplevelse med dom 🙂 Och då det finns olika styrkor på godisarna så skulle det passa oss alla då vi alla tycker om olika styrkor av chili och starka saker. Det skulle bli många dagar med skratt för oss och kanske lite utmaningar för de som vågar de allra starkaste så det vore fantastiskt kul att vinna! Jag följer även Vellingeblomman på insta 🙂 Trevlig kväll på er alla

 23. Stjärnan är ju otroligt vacker! Mina stjärnor i vardagsrummet sjunger på sista versen och den här stora stjärnan (istället för två små) skulle bli så fint. Älskar den här tiden på året med all fantastisk belysning. Vill mest bara hänga stjärnor och ljusslingor överallt!✨❤️

 24. I ett hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut….men det saknas en tomte i huset, som kan rädda haren från jägaren, så därför hoppas jag, och haren, att vi har turen att vinna Alfred. En räddare i nöden…

 25. ⭐️ Mamman älskar stjärnor glimma,
  i adventstidens mörka timma
  Sprider härligt juleljus,
  i vårt annars dunkla hus
  Hänger gärna upp några till,
  om Mamman då får som hon vill ⭐️

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here