Följ mig – och bloggen – på BABYITSCOLDOUTSIDEBLOG (om du får kramp i tummen innan du hunnit skriva klart i sökningen kan du klicka på länken för att lätt följa) så blir jag JÄTTEGLAD! *SKAMLÖS MARKNADSFÖRING*

Det är liksom roligare om man har några följare… Heh.
Jag ska försöka bomba er med med mysiga bilder och fyndiga captions, jag lovar. 🤓

Puss!

DELA
Föregående artikelMer jul än på länge
Nästa artikelVELLINGEBLOMMAN – ETT PARADIS FÖR JULÄLSKAREN.
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here