SISTA-MINUTEN-JULKLAPPAR

0
112

 

This post contains adlinks from Adviral regarding julklappar

MOBILSKAL, RINGAR OCH MOBILVÄSKOR

De snyggaste mobilskalen, ringarna, klutarna och armbanden hittar ni hos iDealofSWeden. Ett måste för att förlänga mobilens livslängd. Jag maxar mina mobiltelefoner med alla skydd jag bara kan och är de dessutom snygga så är det ett stor plus. I år ska jag köpa det svart/guldig som jag tycker är riktigt snyggt. Jag ska även inhandla den lilla väskan så att jag slipper ha telefonen i handen prick hela kvällen. Mycket praktiskt och ser dessutom snyggt ut

julklappar

 

Mobilhållare guld / Mobilhållare svart marmor / QI-laddare white marble / Mobilskal svart marmor / Mobilskal glitter beige / Mobilskal glitter svart / Armband guld / Mobilplånbok svart / Mobilplånbok beige

 

julklappar

 

Burgundy wallet / Flamboyant Feathers Case / Black wallet / QI charger / Ringmount / Diamond Daze Case / Golden Swirl Case

GET ONE STYLE

 

MAI Stockholm bottle / Magnetic Ring Mount / DYRBERG/KERN Armband / QI Charger / Mobilskal / Laddkabel / Lipstick Powerbank / Klocka / Powerbank

Om man vill ha hela kittet så har ni här ett väldigt bra kollage med samma stil och utformning. Älskar sladdarna, jag blir tokig på mina hörlurssladdar. Här finns även smycken och en av de finaste klockorna från Hexter & Bains som jag älskar. Och sist men inte minst. Räddaren i nöden -Powerbanken. Årets måstegrej.

julklappar

1. Trosor / 2. Kimono / 3. Pyjamas / 4. BH / 5. Trosor

MJUKT OCH SNÄLLT MOT HUDEN

Mysigt under. Det är det vi kanske läger minst pengar på men som blivit en älskad julklapp. Speciellt när det kommer från någon som tycker att man är värd det. Tycker alla kläderna i kollaget är klockrena

 

julklappar

 

1 / 2 / 3 / 4  

ONEPIECE

Mitt absolut hetaste tips. En onepiece. Jag struttar omkring i mina dagligen. Det finns absolut inget skönare. Jag t.o.m sover i min när det är kallt. En julklapp som ger året om.

 

julklappar

 

YSL / Parfym Set Lancome / Mask-A-Holic / Pixi Skintreats / Rituals Renewing Collection

LITE LUKTEGOTT OCH KÄRLEK FÖR KROPPEN.

Jag har tre av dessa och jag rekommenderar dom högt, högt, högt som julklappar. Mask-A-Holic, Rituals of Sakura och YLS kit med deras karakteristiska magic pen som får alla mörka ringar att försvinna i ett napps

Ja det var mins sista minuten-tips på vackre, omtänksamma och lyxiga julklappar.

Men nu ska jag sätta igång med dagen 🙂

 

Tidigare inlägg HANS OCH HENNES ÖNSKELISTAJULKLAPPSTIPS TILL HENNEMYSIGA JULKLAPPAR OCH LITE GEGGAMOJAHÄRLIGA JULKLAPPAR TILL HONOM

 

DELA
Föregående artikelJULMARKNAD PÅ JAKRIBORG
Nästa artikelGOD JUL KÄRA LÄSARE!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here