GOD JUL KÄRA LÄSARE!

0
286
JULAFTON

 

ÄNTLIGEN ÄR DAGEN HÄR – GOD JUL!

 

Jag vaknade redan klocka sex på morgonen, det är som spänningen med julafton och julaftonsmorgon ligger latent i kroppen och bara väntar på att just denna dag ska komma. Men visst är det mysigt. Jag startar upp dagen med en kopp kaffe, ger katten mat under ett mjukt purrande. När han är mätt och nöjd sträcker han ut sig i sin fulla längd och går sen och lägger sig på något bekvämt ställe. Verkar skönt att vara katt.

 

GOD JUL

 

VÄCKT AV EN BLÖT KATTPUSS

Jag fick ingen kaffe på sängen men Baggis väckte mig genom att slicka på mina ögonlockar, då vet jag att han vill ha mat. Så det vara bara att gå upp. Det finns en hel del att göra idag och det är väl kanske dags att sätta lite fart. Det ska slås in julklappar och baka något till gottebordet. Men det mesta är införskaffat redan. Skönt

 

GOD JUL JULAFTON

 

FIRAR JUL MED VÄNNER

Idag kommer jag spendera julafton med en av mina äldsta och bästa vänner, Sofia. Jag är inbjuden till julfirande hos hennes bror, hans fru och deras tre barn (som jag också känner), sen kommer Sofias barn och mamma Åsa. Och härliga Karin från New York. Ska bli så mysigt att få träffa henne igen. Sen kommer Susanna, som är Karins dotter och Sofias kusin och hon är också så himla mysig. Plus en dejt. Spännande.

 

GOD JUL

 

MEN NU ÄR DET DAGS ATT SÄTTA FART.

Ni kanske får se några av de inslagna paketen när de är klara. Annars önskar jag er en

RIKTIGT GOD JUL

 

TIDIGARE JULAR: 2018, 2017. 2016, 2015, 2014, 2013

DELA
Föregående artikelSISTA-MINUTEN-JULKLAPPAR
Nästa artikelJULAFTON 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here