HÄRLIGA JULKLAPPAR TILL HONOM

0
637

GODER AFTON.

Tiden springer iväg och jag med den. Nu är det alltså bara 10 dagar kvar till julafton. Därför vill jag dela med min av mina bästa förslag på julklappar till honom. De flesta har jag hittat på Members.com, men inte alla.

Jag tycker om att ge fina hållbara saker till jul. Mina absolut bästa köp brukar vara just de jag tipsar om, tror att jag har gett bort alla utom möjligen kepsen. Och de brukar bli väldigt väldigt uppskattade. Om han reser mycket är en snygg weekend-bag ett måste. Kombinera den med en bra necessär och resan blir roligare. Men klocka är alltid kul och trevligt, det vanligaste manliga smycket. Sen är mjuka tofflor underbart att ha när det drar kallt om golven. Ja, ni ser här nedan vad jag tisar om. Förutom Members så finns här även varor från Ellos och Lyko.

Members har unika erbjudanden – endast för medlemmar

”Members är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.”

Men nu tittar vi på julklapparna. Och är ni ute efter ännu mer tips så kolla in mitt inlägg om julklappar till både henne och honom.

julklappar till honom

 

OMTÄNKSAMMA JULKLAPPAR TILL HONOM

En snygg klocka blir varje man glad för.

En keps kommer väl till pass i ur och skur.

Snygg Hoodie från Adidas

Snygga weekend-bagen i skinn

Mysiga innetoffeln som håller fötterna varma och glada

Bästa vinterskorna, passar i såväl snö som slask. (jag har två par)

Ett exklusivt rakset som gör rakningen till något extra, en stund där han får ro om sig själv.

En necessär i skinn att ha med sig på resan

Om han föredrar en annan slags klocka kanske denna passar

Ritual of Samurai från Rituals – shaving cream

After shave – Ritual of Samurai från Rituals 

Ritual of Samurai från Rituals – Rakskum

 

DELA
Föregående artikelHEY HO NISSEN ER TILBAKE
Nästa artikelTREDJE ADVENT OCH THE TRILLINGNÖT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here