JULMARKNAD PÅ JAKRIBORG

2
963
jakriborg

 

HEJ OCH HO.

Idag besökte jag julmarknaden i Jakriborg (Hjärup). Det är ju näst inpå omöjligt att undvika. Så jag tog med min kameran och spatserade ut 20 meter och sen befann jag mig mitt i marknaden. Jag kan ha inbillat mig men det kändes som färre utställare i år. Å andra sidan tyckte jag att det var lite högre kvalité- Fick med mig lite tomtar/vättar i olika storlekar och juliga örhängen till julens alla fester.

Men så här såg det ut idag.

 

 

JAKRIBORG – ULTIMATA JULMARKNADSPLATSEN.

Ja ni ser ju, scenariot är perfekt för en mysig julmarknad. Vackra hus i hansastil som för tankarna osökt till de tyska julmarnandera. I alla fall för mig.

 

 

TOMTEN VAR DÄR.

Dock hade han uppdaterat Rudolph en smula 😀 😀 😀 Himla söt Rudolph ändå

 

EN KNASIG FIGUR

sprang omkring och roa de besökarna. Jag vet inte riktigt vad han föreställer men gissar på en julgran? Han var mycket poppis.

 

 

VACKERT HOS JENNY STRADH

Det här är egentligen ingen blombutik som vi är vana att se dem, ist ordnar Jenny Strand blombinderikurser här. Men vid jul får man komma in och hälsa på och det är alltid lika trevligt. Önskar de kunde ha öppet oftare. Annars hittar man Jenny på Emporia.

 

jakriborg

 

NERE I KÄLLAREN

Var det full rulle som vanligt. Kyddor, korvar, senap, ull, tomtar och massa annat. Supermycigt att gå omkring bland.

Julmarknaden är öppen i morgon också så är ni sugna,åk hit, fri parkering och mysig stämning.

Nu ska dock den här julbloggerskan nanna kudden…

God natt!

 

DELA
Föregående artikelÅRETS JULKLAPPAR – NU ÄR JAG KLAR
Nästa artikelSISTA-MINUTEN-JULKLAPPAR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here