JULKLAPPSTIPS TILL HENNE

0
264
julklappstips

 

INNEHÅLLER ADLINKS FRÅN LYKO.SE

ÖNSKELISTA FÖR HUDEN

Jag har börjat fundera på min egen önskelista i jul och en sak jag alltid önskar mig och alltid passar på att köpa på rea är hudvård. För lets face it, det kostar att ligga på topp. Jag tipsar här om hudprodukter att ge bort i julklapp, som jag själv använder (jag använder alltså prick alla dessa av och till). Det är inte alla som tror att det funkar men jag har använt bra hudvård sen 2006 och jag har verkligen inte en sliten hy. Jag brukar få höra att jag ser mycket yngre ut (senast fick jag höra 30 (är 43)). Jag har faktiskt minimalt med rynkor och det är jag tacksam för. & jag tror att det till stor del har med en noggrann hudvård att göra. För ska jag vara ärlig så varken motionerar jag mycket eller dricker massa vatten så det lär inte bero på det.

Jag har testat mycket hudvård men Clinique och Filorgia är mina absoluta favoriter (Clinique har följt mig sen 2006). Jag får en mjuk och följsam hy som det är mysigt att klappa på. Nu på vintern blir jag väldigt torr i ansiktet och då är det extra viktigt att hålla i mina hudrutiner. Slarvar jag blir jag röd och irriterad direkt.

Ja men idag tipsar jag alltså om mina favoriter, som jag har hittat till ett ruskigt bra priser, i vissa fall upp till 50%. Så vill du inhandla bra hudvård så passa på den här veckan. I princip alla butiker med skönhetsvård har bra priser från dag till dag. Men nu tittar vi på vad jag skämmer bort mitt ansikte med och som jag tycker är bra julklappar att ge bort till någon man tycker om. Så ett julklappstips med riktigt bra priser. Det är aldrig fel med hudvård!

 

julklappstips

KÄRLEK FÖR HUDEN

Fram till för ett par år sen så grundade jag inte alls innan jag satte på dagkräm och nattkräm utan tvättade mig bara med ansiktsrengöring från Apoteket. Men sen jag har insett att det är minst lika viktigt att rengöra huden och ge den fukt och syre för att den ska må bra. Jag hittade Filorgia och blev kär. Så idag använder jag först ett Pre-Serum som heter Filorgia NCEF-Essens som gör att huden lättare kan ta till sig de övriga produkterna jag använder. Det går alltså in med nyttiga saker i huden om jag grundar med denna. Och det vill jag ju.

På kvällarna tar jag sen Oxygen-Peel som gör huden jämn och gör den mer levande och mjuk. Efter det är det viktigt att lägga ett bra Serum och jag fortsätter med Filorgia Hydra Hyal eftersom jag tycker att det funkar bra. Det är väldigt drygt och man behöver inte många droppar och det gör underverk för huden. Sen duttar jag på lite ögonserum från Filorgia för att förbereda inför ögonkrämen som komma skall.

Ett julklappstips som huden kommer tacka och bocka för.

julklappstipsANSIKTSMASKER – CLINIQUE OCH PETER THOMAS ROTH

Jag använder mig av två olika märken när det kommer till ansiktsmasker, dels Cliniques Overnight mask som verkar under tiden jag sover, dels Peter Thomas Roth blandade masker. PTRs masker varierar jag beroende på vad min hud behöver och vilken årstid det är. Sen är det så himla lyxigt att ha maskerna uppradade i badrumsskåpet, som små juveler. Den här hittade jag för halva priset hos Lyko.se så den klickas hem asap. Mitt bästa julklappstips i år känner jag.

HUDKRÄM

När det gäller hudkräm är jag i 98% av fallen trogen Clinique. Men jag har testat andra, som tex Elizabeth Arden. De är också väldigt, väldigt bra men lite dyrare så det blir bara när det finns extra pengar att ta av. & det var ingen rabatt på de jag i så fall hade köpt. Men Cliniques hudvård är både bra och prisvärd. Jag använder mig av Superdefens dagkräm med solskyddsfaktor 20 och Superdefens nattkräm. De håller min hud mjuk och smidig och motar bort glåmig hud, stress och torrhet. Can’t live without. För ögonen är Cliniques All about eyes rich en räddare i nöden för trötta ögon och påsar under ögonen.

Ja, det var dagens julklappstips. Om man inte gillar Clinique eller Filorgia så finns det massor av andra produkter som säkert funkar väldigt bra de också. Men allt hittar ni hos Lykos.se

DELA
Föregående artikelSMARRIGA CAKE POPS TILL JUL
Nästa artikelSAFFRANSBULLAR MED MANDELMASSA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here