MYSIGA JULKLAPPAR OCH LITE GEGGAMOJA

0
167

Innehåller adlinks

SÖTASTE JULKLAPPARNA TILL DIN ÄLSKLING

Nu börjar det närma sig med stormsteg och ska ni beställa på nätet så är det hög tid nu. Jag har hittat kläderna nedan hos Geggamoja, Ellos och Gina Tricot. Geggamoja är ett sånt perfekt namn på barnkläder tänker jag. Älskar det. Och det är så kul att surfa runt och titta på allt fint som finns till barn. Annat var det när jag var liten. Brunt, orange och grönt i hiskeliga blandningar.

Men nu tittar vi.

 

geggamoja

DET ALLRA SÖTASTE!

Älskar barnkläder, kanske är det för att de är så små, och ofta med gulliga tryck och mjuka material. Hade jag haft en liten kiddo hade det här definitivt varit på ”min” önskelista. Jag har satt samman några av mina favoriter som jag definitivt hade önskat mig om jag hade en liten en. Nu har jag inte det men man kan ju titta ändå. 🙂

Tröja och byxor i mjuk kvalitet och gulligt kanintryck.

Långärmad tröja med tryck

Söt grön klänning med leopardtryck.

GULLIGASTE klänningen med ballonger.

En söt liten Adidasoverall i mjuk kvalité

Baddräkt to die for!

Skön och varm bomberjacka för kalla vinterdagar

Mysig tröja med dragkedja och djurtryck

Gullig och skön jumpsuit

Mjuk och söt jumpsuit med prickar

Tidigare julklappsförslag hittar ni här: Till honom, Till henne, till honom och henne, till tonårstjejen

Hoppas ni hittade någonting ni gillar.

 

 

DELA
Föregående artikelTREDJE ADVENT OCH THE TRILLINGNÖT
Nästa artikelJULMYS OCH BRÄNDA NÖTTER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here