INSPIRATION TILL ÅRETS JULKLAPPAR

0
182

 

ATT FIXA SINA JULKLAPPAR TILL FINA PAKET

Nu är det bara 68 dagar kvar till julafton och relativt snart börjar folk sina julklappsinköp. Jag brukar börja i november men handlar mest i december när jag handlar. Sen älskar jag att slå in julklappar, det är typ det roligaste. Men det är skönt att göra lite i taget, när jag har haft som mest julklappar har det tagit måååånga timmar och då tröttnar jag till slut. Så för mig funkar det bäst att dela upp det.

Jag har ibland teman och ibland inte. Jag önskar jag kunde hitta julklappspapper så att jag kunde ha ett helt rutigt tema men har fortfarande inte hittat riktigt de rutiga jag vill, eller så många. Jag tittar på amerikanska sidor och där har de de mest underbara rutiga julklappspappren. Jag är avis.

Här har jag samlat några förslag att inspireras av. Att använda något grönt (växt), en liten bjällra, klistra på figurer eller bygga ihop julklappar är några förslag ni hittar här nedan. Hoppas att ni blir lite inspirerade.

Bildkällor: Pinterest

DELA
Föregående artikelJULEN HOS GRANIT 2023
Nästa artikelÅRETS ADVENTSKALENDRAR FRÅN BODY SHOP
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here