ÅRETS ADVENTSKALENDRAR FRÅN BODY SHOP

0
66

 

FINFINA ADVENTSKALENDRAR

Om ni inte redan har köpt era adventskalendrar så är det hög tid. Det är snart bara en månad kvar till första december och då ska ju adventskalendrarna börja öppnas. Många tar slut innan dess så passa på att köpa nu när lönen kommer nästa vecka.

Body shop har i år tre adventskalendrar i olika storlekar. Lila, röd och grön.

 

Den lila, Advent of change, är den billigaste och kostar 795 kr, värde 1275 kr. Den innehåller 24 gåvor i olika storlekar.

Den röda, Big advent of change, är den i mellanklass och kostar 1095 kr värde 1828 kr. Den innehåller 25 (!) produkter varav några i full size.

Den gröna, Ultimate advent of change, är den största och kostar 1495 kr, värde 3060 kr. Den sägs vara full av full size-produkter och en nyhet. Den hade jag valt om jag hade köpt en kalender från Body shop. Jag gillar full size-produkter mer än små exemplar. Även om de kostar mer. Men så är det också värt mer.

In och kika om det är någon ni gillar. Just nu har medlemmar 15% rabatt på årets adventskalendrar så passa på.

 

Advent of change

 

Big advent of change

 

Ultimate advent of change

 

DELA
Föregående artikelINSPIRATION TILL ÅRETS JULKLAPPAR
Nästa artikelSIA TOMTEGLASS – CHOKLADASK
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here