H&M HOME JULEN 2021

0
1078
H&M jul 2021

 

KLASSISKT & STILFULLT FRÅN H&M HOME

Så har H&M HOMES julbilder släppts och de gör mig förtjust som vanligt. En skandinavisk stil i vitt, beige, brunt, guld och lite svart och en mer klassisk stil i rött (det brukar de ha). Här föredrar jag den skandinaviska stilen och ser stora likheter med tex Tine K men med H&M Homes formspråk.  Men jag tycker att vi kikar, var beredda på bildbombning.

 

H&M jul 2021

H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021

 

SO SCANDINAVIAN

Den här stilen är så fin när den presenteras så här. Kan verkligen se exakt det här hemma hos en vän som har ett hem i dessa färger. Dovt, sobert och vackert med gröna växter som bryter av och gör det mjukare och varmare. Ser ett vackert gammaldags men modernt renoverat hus ute på landet framför mig, inbäddat i bomullsvit snö och frostiga minusgrader. Och inne råder harmoni och stillhet, brasan sprakar och jazzig julmusik spelas i bakgrunden medan vackra julklappar slås in för att läggas under granen. Här i samma stil som övrig inredning, för att få ett så rent intryck som möjligt. Lite samma stil som de visade förra året men nu i en mindre varm ton, mer vinterlik. Förra årets bilder kan ni se HÄR, de gjorde ett mer höstigt intryck.

Här gillar jag verkligen kuddarna, ljusstakarna, .paketkalendern och de fina julgransdekorationerna. Jag skulle helt klart kunna ha ett litet träd i de här färgerna. H&M Home är ju bra på textilier så att de har fina kuddar kommer inte som någon överraskning och den vita kudden med granar och den gråblå fyrkantiga kudden hade gärna fått flytta hem till mig. Givetvis så vill jag ha allt presentpapper men what else is new?

 

H&M jul 2021 H&M jul 2021 H&M jul 2021

 

RÖTT ÄR SÖTT

Givetvis har H&M Home en klassisk röd variant också och här finner vi ett par gröna inslag, även om det inte alls är i samma utbredning som de andra större affärerna. Däremot brukar grönt vara en ganska stor julfärg hos H&M så lite förvånande att det inte är det i år, eftersom alla andra har det som ”sin” färg. HÄR och HÄR kan ni se 2019 respektive julen 2017. Massor av grönt.

Här öser vi på med rött i alla dess former, i granen, på kuddar, vaser och skålar. Jag tycker att just granen är en väldigt typisk svensk julgran, om än med lite moderna former på julgranskulorna. H&M har plockat upp trenden med granbilar och nötknäppare men personligen tycker jag att den är lite uttjatad. Men det är jag det. Och jag kommer med all säkerhet plocka fram mina nötknäppare och mina julgransbilar till jul, i alla fall denna julen.

För övrigt är det inget särskilt som sticker ut. Det är en ganska typisk jul det här. Visst finns det fina saker men här tycker jag nog som sagt att de har lyckats bäst med den skandinaviska stilen. Det är i alla fall därifrån jag hade plockat upp mest inspiration.

 

 

H&M HJÄRTA JULKLAPPSPAPPER

Det här gillar jag, enfärgade snygga julklappspapper som iaf ser ut att ha bra kvalité. Tycker mycket om att de binder ihop paketen med sidenband, det är en av mina favoritstilar. Svarta eller guldiga band på ett enfärgat vitt, krämvitt/beigt eller vinrött papper. Så snyggt. Det var inte så länge sedan H&M HOME började med inslagningspapper men de har haft väldigt snygga papper varje år nu, och i år är inget undantag.

Ja, det var H&Ms syn på julen. Vad tycker ni, något ni gillar extra mycket eller något ni vet att ni absolut inte kommer ha? Är nyfiken på vad ni gillar. Jag tycker som sagt att det är väldigt fint och främst den ljusa delen av julen.

Ha nu en trevlig onsdag, det ska jag försöka ha 🙂

 

DELA
Föregående artikelTEADVENTSKALENDERN 2021 & KAFFEADVENTSKALENDERN 2021
Nästa artikelATT LÄNGTA EN HEL DEL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here