TEADVENTSKALENDERN 2021 & KAFFEADVENTSKALENDERN 2021

0
289

 

VARM KÄRLEK I EN LITEN ASK

I år släpps den 11:e upplagan av Teadventskalendern och jag älskar designen, superfin och vintrig. Och så härligt att få doppa sig fram till dopparedan. Vad föredrar ni för te? Jag gillar svarta, fruktiga teer med lite socker eller honung. Har fortfarande inte lärt mig dricka te med mjölk. Men härligt att sätta sig ner framför tvn på kvällen och smutta på en kopp hett te, speciellt när kvällarna blir mörkare och mörkare.

 

teadventskalendern 2021 teadventskalendern 2021 teadventskalendern 2021 teadventskalendern 2021

 

TE FÖR TVÅ

Teadventskalendern innehåller 24 förpackningar ekologiska teer och varje förpackning räcker till två koppar te, perfekt att dela alltså. En förpackning per dag av svart, grönt, vitt, rooibos och örtte. I kalendern hittar man en liten bok som berättar om teet för dagen. Är ni intresserade av att köpa kalendern så släpps den på fredag, den 24:e september och den kostar 349 kr.

 

kaffeadventskalendern kaffeadventskalendern 2021 kaffeadventskalendern 2021kaffeadventskalendern 2021 kaffeadventskalendern 2021

 

KAFFEKALENDERN 2021

Sedan ett par år tillbaka släpper Nabo även en lyxig kaffekalender för den som föredrar kaffe framför te (jag räcker upp en hand). Här får man testa på 24 olika bönor, rostningar och smaker, ett tillfälle att reda ut sina egna smakpreferenser. Varje förpackning räcker till ungefär 3 koppar kaffe (beroende på hur starkt/svagt man dricker sitt kaffe) och en liten kaffebok följer med där man kan läsa om dagens kaffe och lite annat smått och gott. Det hade passat mina decembermorgnar alldeles perfekt, gud va gott. Kaffekalendern släpps den 24 september och kostar 449 kr.

 

DELA
Föregående artikelÅHLÉNS SYN PÅ JULEN 2021
Nästa artikelH&M HOME JULEN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here