ATT LÄNGTA EN HEL DEL

1
243

 

86 DAGAR TILL JULAFTON

Nedräkningen tickar på och snart är vi inne i oktober och jag tror att vi snart kommer börja skymta lite julsaker hos vissa affärer. Som Rusta (kanske redan har tagit fram sina, har inte varit där så vet inte) och IKEA. Lite tidigt för de flesta men om drygt en månad startar julförsäljningen hos de allra flesta, precis efter Halloween. Så den 1 november lär det sätta igång på allvar, även om man kommer kunna hitta en hel del jul på sina ställen innan dess. Jag ser mest fram mot de första lussekatterna och den första musten. Och naturligtvis den första vörtbrödsmackan med senapsgriljerad kokt skinka med senap på. Sådant som är så mycket jul för mig.

Näst på tur i julsammanhang står avslöjandet av Blossa 21, som blev uppskjutet några veckor pga leveransproblem. Men det ska komma den här veckan och sen kan man börja förboka glöggen hos Systembolaget.

På den här sidan kommer det snart komma upp adventskalendertips, julmarknadestips, provsmakningar, fler nyheter och mycket annat. Hoppas ni hänger med!

 

DELA
Föregående artikelH&M HOME JULEN 2021
Nästa artikelBLOSSA 21 – MED SMAK AV VALENCIA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Visst känner man att det närmar sig med stormsteg och jag tycker man upplever att små jultecken är på gång lite varstans, även om det dröjer några veckor innan det är pang-boom överallt. För tidigt för vanligt folk, men absolut inte för tidigt för oss julälskare! 😀

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here