H&M HOME VISAR UPP JULEN 2020

2
739

 

VACKERT, AVSKALAT OCH SOBERT

God morgon. Rivstartar denna tidiga morgon, klockan är strax efter 06 på morgonen, med härliga bilder från H&M Home. Jag fick äntligen tag i pressbilderna, även om jag sett dem florera på nätet i lite mer än en veckas tid. Och vad tycker jag om H&M Homes julkollektion julen 2020? Jag tänker, en del traditionell H&M Home och en del klassisk, sober och vilsam  del. Lite åt det danska hållet men med lite mer färg. Jag älskar bilderna hur som helst. För juliga miljöbilder är något jag aldrig får nog av. Men nu kikar vi på kollektionen.

 

H&M Home julen 2020 H&M Home julen 2020

 

JULDEKORATIONER

I den sobra och vilsamma delen av H&M Homes kollektion hittar vi de här vackra juldekorationerna. Jag har haft mina färgperioder, nästan bara vitt, vitt och brons, guld, rött och guld och lite blandat. Men den här färgskalan har jag inte sett innan. Linne, beige, brun, guld och bärnsten. Mycket vilsamt för ögat. Och för den som varken vill ha rött eller vitt hemma tycker jag att det här känns som en lugn och stillsam färg som nog många kommer att uppskatta i år. Jag gillar främst de bärnstensfärgade glaskulorna och husfasaderna i “guld”.

 

H&M Home julen 2020 H&M Home julen 2020 H&M Home julen 2020 H&M Home julen 2020

 

SMAKFULLT OCH BEHAGLIGT

Detta är kanske inte det juligaste jag sett men det är oerhört vilsamt och smakfullt. Det känns varmt och välkomnande och lite nytänkande. Perfekt för dem som bor i stilrena hem med jordnära toner och lite mer avskalad inredning. Men vi som inte bor så kan definitivt plocka russinen ur kakan.

De detaljer jag absolut kan tänka mig klicka hem är de vita kuddarna med knappar på översta bilden. Väldigt fina. Jag älskar också datumljuset, högt, stilrent och helt perfekt i sin fina ljusstake. Doftljus är ett absolut måste året om men definitivt på julen. Att enkelt kunna få juldoft i hemmet med några få ljus är mycket värt.

Jag gillar också att H&M Home blandar delikata ornament med lite mer robusta porslins-och träprodukter. Jag gillar den här stilen även om jag inte tänker byta ut hela min egen samling mot detta. Men vackert är det ju. Och nån liten sak här och där kan man ju alltid komplettera med.

 


 

SOVRUM & BADRUM

Även i sovrummet och badrummet ser vi det avskalade, jordiga. Det här är inte specifikt juligt för mig men känns lugnt och fridfullt. Vilket vi kanske behöver till viss del. Jag slog ett öga på H&M Homes hemsida och det är den här färgskalan, med inslag av svart och grön som gäller hos H&M Home i år. Det fanns egentligen ingenting i den röda färgskalan när det kom till sovrum och badrum. Men det finns ju andra företag som säljer det om man vill ha den färgskalan i de båda rummen.

 

H&M Home julen 2020
H&M Home julen 2020
H&M Home julen 2020

 

I DEN RÖDARE DELEN AV KOLLEKTIONEN

Här är en del av den mer traditionella delan av H&M Homes kollektion. Det andas väldigt mycket H&M, jag tror det är nyansen på de röda inslagen som är H&M Home specifikt. Det är en speciell röd tycker jag. Kan inte sätta fingret på det men jag känner direkt igen den när jag ser den.

Här är det också rätt avskalat, om än mer färg. Det är fortfarande stilrent och klassiskt men inte odelat med rött, rött och rött. Det är som sagt inte jättemycket rött i H&M Homes kollektion utan mer jordnära toner.

Jag har kikat in på H&M Homes julbutik och ska plocka ut lite saker jag skulle kunna tänka mig klicka hem i höst. Så det blir ett eget inlägg.

Men vad tycker ni? Funkar det? Hade det passat hemma hos er? Tilltalar kollektionen er? Kommentera gärna.

Ha nu en fin fredag, alldeles strax är det helg!

 

 

DELA
Föregående artikelETT PAKET FIN GLÖGG PÅ POSTEN ❤️
Nästa artikelLEXINGTON JUL 2020 – UNDERBAR
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Vackra foton Ja detta var rofyllt o varma toner tycket det mer är HÖST som varsamt går över till mer juligt Ja detta va litet att vila ögonen på Den röda färger är så vacker DJUPT röd som ger just även för mig JULKÄNSLAN o rofylldhet Massa vill ha Önskar en fortsatt GO HELG

    • Ja det har du rätt i, jag glömde bort hösten där ett tag 🙂 Det blir lätt så när man tänker på julen redan i aug/sep. Den djupröda färgen är väldigt vacker. Det är riktig jul för mig. Fortsatt god helg.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here