JULAFTON 2019

0
446
julafton

 

GOD JULDAG

Hade ni en fin julafton? Min var väldigt fin. Dock gjorde jag några klassiska misstag. Stressade, glömde äta, drack för mycket kaffe. Men det gick bra ändå. Men vid åtta på kvällen var jag helt slut och valde att åka hem till min lilla underbara kisse. Mätt, nöjd och glad.

 

 

DEN LILLE JULEBIL

Det är märkligt, varje år konstaterar jag att jag definitivt inte behöver köpa mer julklappspapper och varje år köper jag ändå på mig flera stycken. I år köpte jag mina första i oktober på City Gross (blev ju lite till mig i trasorna när julen började titta fram) och sen blev det några till allt eftersom. Men jag skyller på att jag älskar julgransbilen. I år blev det tre olika versioner av just den. Det ni ser här ovan är det finaste och det hittade jag på Vellingeblomman. Snören lyckades jag dock undvika att köpa.

Nästa år (ja tjena) ska jag verkligen försöka, försöka, försöka låta bli att köpa julklappspapper. Någon gång måste jag ju lyckas.

Hur som helst blev julklapparna fina.

 

julafton

 

SILVERMASKTOMTEN

Har ni träffat henne? Jag träffade henne för första gången i går och det var en trevlig bekantskap. Främst för lilla Bina som verkligen var som ett barn på julafton, så fint att se.

Silvermasktomten hade sjukt mycket att göra för är man 13 personer, varav fem barn, så blir det en del paket. Och alla verkade väldigt nöjda med sina julklappar. Söta Bina fick den största rosa enhörning jag någonsin sett, hur söt som helst. Den var mycket poppis.

 

 

JULKLAPPAR

Jag fick många fler julklappar än jag hade förväntat mig. Jag hade faktiskt inte förväntat mig några alls utan slog in lite saker till mig själv för att det är fint med paket och det bidrar till julkänslan. Så av mig själv eller Baggis (katten Bagheera) fick jag en mössa, hårfärg och en pyjamas. Men jag fick också finfina julklappar av familjen jag spenderade julafton med. Världens största kaffemugg (eller te) med en skön jeopard på, grönt te, en sjukt cool bok, härlig body cream från New York, två fina muggar med renar och ett fantastiskt fint smycke från min vän Sofia. ”The world can’t get enough girl power”.

Jag var faktiskt lite överväldigad och väldigt, väldigt tacksam.

Men nu är julen snart över och det börjar bli dags att se fram mot ett nytt decennie. Men jag väntar lite med det, det blir tid för det med. Nu vill jag bara ligga i soffan, dricka kaffe, äta clementiner och kolla på Blacklist. God fortsättning!

 

DELA
Föregående artikelGOD JUL KÄRA LÄSARE!
Nästa artikelNÄR MAN ÄR LITE TRÖTT PÅ JULEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here