ÄLSKAR JULEN HOS H&M HOME ❤️

0
1027
H&M

 

I LOVE CHRISTMAS ❤️ H&M

Åh, äntligen kom de, pressbilderna från H&M Home

. Och jag älskar dem. Mysiga, murriga, snygga, stilfulla, eleganta. Det finns mycket här jag gärna hade använt i min juldekor. Kransarna, ljusstakarna (speciellt den som ser ut som ett renhorn). Färgerna är mörkgrönt, rött, guld och brunt och lite vitt. Väldigt harmoniskt. 

Jag gillar det här, och jag gillar att det inte följer trenden som IKEA och Blossa har med kurbits utan att det får vara lite svulstigt och lite lyxigt (fast det inte kostar så mycket). Det är bilder jag vill krypa upp i och vänta in julen. 

Nu är det ju miljöbilder och så här ser det oftast inte ut hemma hos gemene man men man kan ju plocka det som passar en tänker jag. Som kuddar, sängkläder och julgransprydnader.

Vi tittar!

 

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

 

SOBERT OCH BEKVÄMT

Jag älskar sovrumsbilderna. De är inbjudande men inte pråliga. Jag föredrar denna sorts sängkläder, dvs de som är enfärgade, eller väldigt diskreta och lite lyxiga. & jag gillar lager på lager och många kuddar. Kan nästan längta till att få bädda sängen och få det sådär enormt inbjudande. & det finns inte mycket som slår en nybäddad säng. Eller att gå och lägga sig i en härlig säng med ljusslingor och adventsstjärna som enda belysning.

Här skulle jag gärna köpa med mig både kuddar, sängkläder och pläd med mig hem.

 

H&M

 

LJUVLIGA PAKET MED INNEHÅLL FRÅN H&M?

De här inslagningarna är verkligen i min smak, jag älskar vackra band och de lite diskreta paketen. När allt annat prålar (dvs julgranen) så finner jag det harmoniskt med lite mer nedtonade paket, men gärna med en tvist i form av en vacker kula, grankvist eller vad man nu hittar på. Jags trodde först att de här inte fanns på H&M men efter en liten titt bland de varor som nu finns tillgängliga så hittade jag faktiskt dem. 39.90 st och det finns 8 olika mönster och färger. Ni hittar dem på H&M Home

 

H&M

 

GULD OCH RÖTT I ÖVERFLÖD

Det här är inte vad vi är vana vid när det gäller svensk jul. Mina tankar går till USA och Dubai. Jag gillar guld och jag gillar rött men inte så mycket som H&M visar här. Men det blir maffiga bilder, det blir det. & det är väldigt vackert med lite mörkare färg på väggarna, men det kräver sitt rum. I min lilla tvåa hade det nog känts lite trångt. Men det är bara en gissning.

Ja det finns mycket jag gillar här och jag tycker bilderna är inbjudande. Men ska jag välja ut några få saker så blir det en mörkt röd pläd (tredje bilden nerifrån), guldiga ljusstakar, doftljus, några kuddar och presentpappret.

Vad tycker ni? Hittar ni några guldkorn eller är det här inget som passar er? Kommentera gärna.

❤️ 

DELA
Föregående artikelPASSA PÅ! PÅ ÅHLÉNS
Nästa artikelJAG KOMMER HEM TILL IGEN TILL JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here