BLOSSA19 – EN SMAK AV HAWAII

0
347
blossa19

 

ALOHA! BLOSSA19

Så avslöjades årets flög från Blossa och som vanligt var jag helt ute och cyklade. Det är ok, det är roligt att gissa ändå. Och jag hade aldrig kunnat gissa på årets smakkonstellation. Vi får en glögg med smak av söt passionsfrukt, syrlig hibiskusblomma samt en touch av kokos och kaffe. Blossa fortsätter traditionen med att resa runt i världen och den här gången kommer alltså inspirationen från Hawaii. Det låter inte så juligt men jag hoppas att glöggsmaken ändå finns där så att det faktiskt smakar jul.

 

blossa19

 

Det är i alla fallen väldigt fin flaska, jag älskar färgerna. Lite juligt men ändå inte. Inspirationen på flaskan sägs komma från hibiskusblommans färg och den blåa färgen representerar havet och surftradionen som är stark på Hawaii. Hibiskusblomman återges även som de vita blommorna på flaskan, och som vi ofta ser på Hawaiiskjortor. Korken ska påminna om kokosnöten i färg och struktur.

Jag har inte testat glöggen men av vad jag förstår är det en vitvinsglögg i botten och färgen på drycken är svagt rosafärgad, i stuk med Hibiskusblomman. Den går som vanligt att dricka både kall och varm och har en alkoholhalt på 15%.

 

blossa19

 

FÖRBESTÄLL BLOSSA19.

Från och med idag ska det gå att förbeställa Blossa19 på Systembolaget. Jag har för mig att bokningsstart är kl 10.00 men jag kan ha fel. Än så länge (07:47) finns den inte synlig på Systembolagets sida. Priset är 119 kr och artikelnumret är 71822. Så passa på att beställa så blir du en av de första att smaka årets glögg.

Vad tror ni, kommer ni gilla årets glögg?

 

 

DELA
Föregående artikelADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2019
Nästa artikelÅRETS ADVENTSKALENDER FRÅN BODY SHOP
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here