JAG KOMMER HEM TILL IGEN TILL JUL

1
541
julfilm

 

EN NY SVENSK JULFILM

Snart är det dags för årets julfilmer att beskådas på landets alla biografer. Jag tänkte tipsa om årets svenska julfilm med Susanne Reuter, Peter Jöback. Johannes Kuhnke och Loa Falkman (bland annat). Så här skriver Filmstaden om filmen:

”Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.”

 

 

Den här verkar mysig och känns så där riktigt julig med röda stugor med vita knutar, massor av snö, ljusslingor överallt och en gedigen julbordsscen. Dessutom körsång och sång av Peter Jöback. Jag hoppas på den här. Jag tror inte att den kommer knuffa undan Tomten är far till alla barnen för det är ett mästerverk men jag tackar aldrig nej till nya julfilmer. Keep ém coming.

Biopremiär den 8:e november.

 

 

DELA
Föregående artikelÄLSKAR JULEN HOS H&M HOME ❤️
Nästa artikelSMÅLANDSJUL PÅ HUSEBY – 9-17 NOVEMBER 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Kan inte annat än att hålla med. Den verkar lovande – men slår nog inte Tomten är far till alla barnen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here