PASSA PÅ! PÅ ÅHLÉNS

0
603
Åhlens

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

ATT HITTA FINFINA JULPRYLAR

Måndag och jag letar julsaker på nätet. Hittade dessa hos Åhléns och tänkte jag kunde tipsa om dem. Är ni medlemmar har ni säkert fått hem lite rabattkuponger och det är smart att använda dem inför julen. Tex på adventskalendrar inom skönhet (vilket jag tänker göra eftersom jag fick en 20%-rabattkupong hem i brevlådan).

Eftersom jag behöver både stjärnor och ljusstakar hemma så lusläser jag alla sidor för att hitta det jag vill ha så billigt som möjligt. På Åhléns hittade jag några av dem jag vill ha. Från början var jag inte så inne på just dessa stjärnorna men ju mer jag har sett dem desto mer vill jag ha dem. Konstigt…

Sen hittade jag ju bilarna! Älskar de små Bubblorna med paket eller gran på taket. I år får det bli en svart bil. Förra året köpte jag en liten tomteluva till min Abe (av Kay Bojesen) så den vill jag också tipsa om. Då kan även Abe få känna sig lite julig. Plus Rörstrands klassiska Lucia och Stjärngosse, fint att samla på tycker jag.

Hoppas ni gillar sådana här inlägg med lite tips. Försöker blanda lite gammalt med nytt. Det är ju lite så när man som jag julbloggar redan i augusti.

 

DELA
Föregående artikelPLANTAGEN JULEN 2019
Nästa artikelÄLSKAR JULEN HOS H&M HOME ❤️
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here