2019 ÅRS WHISKYKALENDER

2
2754
Whiskykalender

 

DAGS ATT BESTÄLLA ÅRETS WHISKYKALENDER.

 
Gillar du eller någon i din omgivning Whisky? Då är det här den ultimata adventskalendern. Varje whiskykalender innehåller 24 små flaskor med whisky, en för varje dag fram till julafton. Flaskorna är omärkta och facit kommer i en pdf-fil. På så sätt får man gissa och smaka utan att veta vilken whisky det är. Och vill man veta vilken whisky det är i förväg så läser man facit. Men det är givetvis roligast att gissa sig till destilleri, alkoholhalt, cask osv. Då blir det lite roligt även för den som inte dricker whisky men som håller i facit.

Jag har gett bort ett par sådana här och de brukar vara väldigt uppskattade. Dessutom är de så söta, de små flaskorna. Jag dricker själv inte whisky men tycker att idéen är rolig och passande för den som uppskattar fin whisky. Varför inte dela kalendern med en vän, partner eller förälder/vuxet barn? På så sätt blir det en upplevelse för flera personer.
 

whiskykalender
 

LIMITERAD UPPLAGA

 
Det finns bara ett fåtal kalendrar att köpa så detta är en väldigt exklusiv kalender. entusiasterna bakom kalendern köper in 24 olika flaskor och buteljerar om dem till 24 kalendrar. Tonvikten ligger på Skotsk singel malt men de år jag har beställt har det även varit svenska och japanska sorter med. Det varierar från år till år. De har hur som helst varit otroligt uppskattade.

Kalendern kostar 1300 kr plus frakt och ni beställer den på WHISKYKALENDER.SE.
Där hittar ni all info om kalendern och hur ni går till väga för att köpa den. Men kom ihåg att det bara finns ett fåtal kalendrar (tror det är 23 st) så passa på att beställ redan nu om ni vill vara säkra på att få tag i 2019 års whiskykalender.

Tidigare års inlägg hittar ni Här, Här och Här

 

 

DELA
Föregående artikelNUTCRACKERS – NÖTKNÄPPARE
Nästa artikelJULEN PÅ IKEA – 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here