Att göra en whiskyälskare glad – ge bort en Whiskykalender.

3
4819
Whiskykalender
Whiskykalender

 

 

DEN ÄLDRARE SORTEN AV KALENDERAR – WHISKY

 

Förr året upptäckte jag whiskykalendern och beställde den åt min man (nu förstår ni varför han är så givmild mot mig i år). Han delade den ibland med vår granne och goda vän Ola och i år har jag och Olas fru köpt kalendern ihop, så att grabbarna måste gå över varje dag till varandra, smutta lite whisky och gissa på sort, årtal cask etc. Riktigt kul.

Jag betalar min idag och frågade om det fanns några kvar och till er stora lycka så finns det faktiskt det några kvar det är verkligen först till kvarn för vi snackar inte hundratals utan kanske tiotals. Kalendern kostar 1300 plus frakt och du får en liten flaska whisky för varje dag (som def räcker till två personer) plus att det kommer med ett facit. Som en givetvis kollar på EFTER en smakat. Så för er som är intresserade, anmäl intresse till WhiskykalenderJag lovar att ni INTE blir besvikna. Det är roliga sorter även för en som inte ens dricker Whisky. Bara en sån sak.

 

Så bege er till Whiskykalender och beställ på momangen! Hälsa från mig!

 

Whisky kalender
Whisky Kalender

 

And BTW . Det här är kanske kalendern of the kalendrar för den som gillar whisky. Så är det.

 

 

DELA
Föregående artikelADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2017
Nästa artikelEn snabb presentation av Julpussar!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. Hej !
    Försökte maila till Whiskeykalender men fick ett fail meddelande att det inte kommit fram.
    Vilken mailadress använder du för att kontakta dom ?
    Mvh. Therese

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here