EN VACKER KALENDER TILL POJKVÄNNEN.

0
525
KALENDER

DEN VACKRASTE AV KALENDRAR

I år blev med min pojkvän som fick äran att få Whiskykalender i present. Jag knöt upp flaskorna på den finaste kalendern jag vet, en kalender jag köpte förra året från House Doctor.

Sen pimpade jag den med några julstrumpor, röda band och en ljusslinga för att den ska lysa upp i vardagsrummet. Tyvärr saknas flaska nummer två för den hittade vi först i förmiddags. Det var visst en katt som tyckte att det var en kul leksak.

 

JULSTRUMPORNA DÅ?

Där tänkte jag lägga i lite överraskningar när han som minst anar det. Vad det kan vara det vet man aldrig men lite roligt med en lite mer osynlig kalender. Den är ju annars ganska tydlig 🙂

kalender

FÅR BERÄTTA MER OM ÅRETS KALENDER SEN

För nu ska jag, M & V bege oss till KöpenDanmark och besöka Tivoli. Så nu blir det fotografier, karuseller och Pölse för hela slanten. Vi hörs sen!

 

DELA
Föregående artikelATT KUNNA DRA SITT STROH TILL STACKEN
Nästa artikelATT BESÖKT TIVOLI I KÖPENDANMARK
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here