TOMTEN HAR NÅGOT SPÄNNANDE PÅ GÅNG

SPONSRAS AV VELLINGEBLOMMAN

1
428
adventskalender
Chili Klaus adventskalender

 

TOMTEN KOMMER TIDIGT FÖR VISSA I ÅR.

I samarbete med Vellingeblomman så är de generösa nog med att lotta ut fyra!!! helt fantastiska adventskalendrar till er. & det är inte lågbudgetvarinterna vi snackar om utan the real deal. Det är är en tävling jag verkligen önskar att jag själv hade kunnat på vara med med i men det går ju inte… tyvärr.

Men jag är glad ändå att Vellingeblomman är så generösa, först fick jag kom tidigt för att fotografera. Tackar för det! Och nu låter de mig leka tomte och lotta ut exklusiva kalendrar. Jag tackar, bugar. bokar och ler och jag hoppas verkligen att ni tar chansen att tävla. Tävlingen kommer vara kort men intensiv och jag är helt övertygad om att alla som vinner kommer bli ÖVERLYCKLIGA.

Tomten
Bild lånad av Coolstuff

 

SÅ VILKA KALENDRAR GÄLLER DET DÅ? VI ÄR JU NYFIKNA.

Ni får hålla er till tåls några timmar till men sen är det bra att köra.Jag har gett en liten hint om vad som skulle kunna vara en av kalendrarna men den är från förra året. Oavsett vad, det kommer i princip finnas något för alls och tomten (dvs jag) hoppas på ett högt deltagande. Så att det blir en rolig tävling. Vad ni ska göra får ni reda på i nästa inlägga men det är inga konstigheter. Så… rulla upp ärmarna, börja fundera på formuleringar och se till att inte missa deadline.

 

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – BILDBOMBNING
Nästa artikelVEM VILL VINNA EN LYXIG ADVENTSKALENDER?
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here