Okej, det må vara två veckor kvar till 1:a december, men MY BODY IS READY.

(Jag har uppdaterat så att ni kan se en mer högupplöst variant av bilden om ni klickar på den nu!)5 favoriter för december: InfographThe Holiday Calendar på IMDB

Robert Downey Jr – ”River”

Zara Home Gingerbread Linen Spray

DELA
Föregående artikelSINFUL – ADVENTSKUL FÖR VUXNA
Nästa artikelVELLINGEBLOMMAN – BILDBOMBNING
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here