VAD JAG SKA GÖRA FÖR JULIGT I HELGEN.

0
137

 

GODER AFTON (BÅDE HERRE OCH FRU)

Hoppas allt är bra med er. Jag jular loss på mitt håll, hoppas att ni hinner njuta på ert. Jag har funderat på vilka juliga aktiviteter jag ska hitta på i helgen. Vill gärna sätta minst en saffransdeg, av något slag. Om det blir bullar, katter eller lussebullar med socker- och kanelgömma återstår att se. Sen hade det varit roligt att göra iaf ett julgodis men jag vet inte om jag hinner/orkar/har lust. Men kanske. Jag ska iaf njuta av adventsstämningen där hemma och äta risgrynsgröt och vörtbrödmackor med julskinka och senap.

Jag skulle också vilja testa att tillverka snöblommor, snöstjärnor, snöflingor som just nu är oerhört populära på många instagramkonton. Men jag behöver hitta vitt smörpapper eller bakplåtspapper på rulle. Hojta om ni vet var sådana finns.

Det är ju dessutom julskyltning på söndag så det får jag ju spana in, ingen jul utan julskyltning. & syssla med bloggen såklart. Att sista och skriva samtidigt som jag lyssnar på julmusik är bara så mysigt.

Så vad ska ni hitta på i helgen. Adventsmys och julskyltning eller bara en helt vanlig helg?

 

DELA
Föregående artikelBLACK WEEK – STADIUM, JOTEX, ELLOS, ROYAL DESIGN & ÅHLENS
Nästa artikelSAFFRANSFUDGE – GOTT OCH SÅ ENKELT.
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here