BLACK WEEK – STADIUM, JOTEX, ELLOS, ROYAL DESIGN & ÅHLENS

0
492
black week

INNEHÅLLER ADLINKS

HEJ TORSDAG.

Dagens bästa deals hittar ni här. Jag har spanat in vilka butiker som har de bästa rabatterna för just mig och jag hoppas att ni kan hitta något där för er också. Jag är taggad på dagens Stadium Black Week. 25% på allt är riktigt bra inför vintersäsongen men även när det kommer till sneakers. Jag behöver en ny vinterjacka så jag passar på.

Här nere ser ni fem väldigt bra ställen att shoppa loss på!

 

black week

 

JOTEX

Hos Joxet såg jag några av nötknäpparna som jag tipsat om till bra priser, runt 30% rabatt. Men där finns massor av annan juldekor som är hur fint som helst. Julgardiner, ljusstakar och massor av annat.

 

black week

 

STADIUM

25% på allt. Införskaffa vinterkläder, julklappar eller träningskläder. Perfekt tillfälle att köpa de där lite dyrare sakerna. Här brukar jag alltid införskaffa några julklappar till mina nära och kära. & passa på att köpa vinterkläder, underställ osv eftersom all rabatt är bra rabatt när det kommer till sådant tänker jag.

 

 

ELLOS

Massor av grymma erbjudanden varje dag. Kläder, inredning, knivar, hushållsmaskiner, leksaker, skönhet osv. Passa på att införskaffa de sista ljusstakarna, julinredning och julklappar. Något för alla. Riktigt bra på ytterplagg för barn.

 

black week

 

ÅHLÉNS

Ruskigt bra erbjudanden varje dag. Idag är det finfina priser på Clinique och Body Shop! Varje dag är det erbjudande på nya produkter så spana varje dag.

 

black week

 

ROYAL DESIGN

För den inredningsintresserade. Fynda ljusstakar, speglar (har House Doctor-spegeln och den är önskad), vackra glas, inredning till alla rum.

 

DELA
Föregående artikelSAFFRANSBULLAR MED MANDELMASSA
Nästa artikelVAD JAG SKA GÖRA FÖR JULIGT I HELGEN.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here