VACKRA TÅRTOR TILL JUL.

0
399
christmas cake

 

LITE TÅRTINSPIRATION

Bakar ni tårtor till jul? För mig är det ett nytt koncept men jag gillar ju tårta så varför inte? Nu är jag inte i närheten så duktig på att baka tårtor som exemplen i det här inlägget. Men det behöver man inte vara. Var och en gör så gott den kan och är den gjord av kärlek är även en hopsjunken tårta vacker.

Men lite inspiration är ju aldrig fel och egentligen kan man göra sin favorittårta och bara dekorera den med pepparkakor så blir det hur bra som helst. Bara fantasin sätter gränser, som det brukar heta. Och jag kan bara hålla med. Lek och ha kul så blir det hur bra som helst.

Recepten till tårtorna finns i länken under respektive bild. Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – TOMTEBYN 2019
Nästa artikelJULEN STARTAR NU!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here