TIPS PÅ VACKRA JULKLAPPSINSLAGNINGAR

0
335

 

VACKRA JULKLAPPAR UNDER GRANEN

God afton. Har idag suttit på Pinterest och letat inspiration till årets julklappar och jag hittar ju hur mycket som helst och en del av det jag hittat tänkte jag dela med mig. Var beredda på en hel del bilder. Jag har delat upp dem i kategorier som Tartan (skotskrutigt), Svart, guld och vitt, grönt och blandat. Så hoppas jag att ni hittar något att inspireras av ni också.

 

 

TARTAN – SKOTSKRUTIGT

Det här älskar jag, jag skulle gärna slå in en hel drös med julklappar i skotsktrutigt papper. Tror dock inte att jag har sett något fint skotsktrutigt papper här, i USA verkar det vara vanligt. Men det här vill jag ha och ska leta efter i år, så hittar ni något ute i affärerna så tipsa mig gärna.

 

SVART, GULD, VITT

En klassiker, i alla fall hos mig. Tycker att de tre färgerna är så fina att kombinera, antingen två eller alla tre. Jag tycker att det är ursnyggt med vita paket med svarta sidenband runt om, riktigt klassiskt och stilrent. Eller randiga paket, det är jag riktigt svag för. Här ser vi också en väldigt gullig julklapp med en liten pepparkaka som etikett, det kanske kan vara något att ta till i jul.

 

 

GRÖNT I ALLA DESS FORMER

Grönt är ju stort i år och såklart även på paketsidan. Antingen om man använder grönt mslagspapper eller en box och har vita, gröna eller svarta band om. Eller svarta vita eller svartvita paket med grönt satinband om. Sen piffar man till paketet med en extra dekoration som man fäster i bandet. Jättefint tycker jag.

 


MÖNSTRAT OCH ELEGANT

En annan trend jag gillar är den med vackert mönstrade papper. Men jag skulle behöva flera granar för att få ihop allt jag vill ha. För att blanda alla blir inte så bra enligt mig. Sen älskar jag ju det riktigt eleganta, vare sig det är mönstrade papper eller ej. Men lyxiga papper med lyxiga band är det svårt att värja sig mot.

Ja vi får väl se vad det blir i år. Jag har ju mängder av julklappspapper hemma och jag behöver nog inventera lite vad jag har innan jag bestämmer mig. Men skulle jag hitta skotsktrutigt skulle jag köpa det. Och skulle jag hitta något alldeles extra fint mönstrat papper så kan jag tänka mig det till julklappar jag ska ge bort. Jaja, det ger sig, det är ju ett tag till julafton. 73 dagar för att vara exakt. Så det finns tid. Men hoppas ni fick lite inspo, det fick iaf jag.

DELA
Föregående artikelJULENS TRENDER 2021
Nästa artikelJULDEKORATIONER HOS JOTEX.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here