SLÅ IN JULKLAPPAR – MIN STIL GENOM ÅREN

0
316

 

GOD 12 DECEMBER PÅ ER – LITE INSPIRATION TILL ÅRETS JULKLAPPAR.

PS. GLÖM INTE TÄVLA OM EN SODASTREAMER. TÄVLINGEN AVGÖRS I MORGON KL 12.00

Idag tänkte jag att vi kunde kolla lite på hur jag har slagit in julklappar genom åren. Det är aldrig fel med lite inspo tänker jag. Jag ser att jag har en fabläs för vitt, guld och svart men det finns lite andra inflygningar också. Jag ser också att jag har lagt ner oerhört mycket tid vissa år. Det är kul. Hoppas ni får lite tankar och idéer om ni själva har kört fast. Nu kör vi!

 

 

2017 – SVART VITT OCH GULD

År 2017 hade jag ett väldigt genomtänkt tema. Jag hittade roliga/snygga stickers som jag satte på paketen. det var små citat, meningar eller ord som hör julen till. Jag tror att jag köpte dem på Lagerhaus eller möjligen Panduro Hobby men jag minns faktiskt inte. Jg använde, som vanligt, vackra band att knyta om paketen och jag tycker att det här var riktigt snygga julklappar.

 

julklappar

 

2016 – LÅDOR OCH VACKRA BAND

2016 var lådornas år. Jag köpte lådor på flera olika ställen men en hel del kom från Systrarna Greene, Gallerix och Lagerhaus. Mycket praktiskt med boxar eftersom de går att återanvända, är enkla att slå in och det blir inte så mycket papper att slänga. Jag hämtade även inspiration från julgransbilarna som vi är många som älskar. Blev ett gulligt pojkpaket.

 

julklappar

 

2015 – IKEA – MIN HOVLEVERANTÖR

2015 slog jag in många av julklapparna i julklappspapper från IKEA. Jag har fortfarande flera av dessa som mina favoriter, speciellt det röd-grön-vita på översta bilden. Jag använde mig av en Dymo för att skriva ut ord och meningar och små stickers och kort som jag satte på paketen. Mycket nöjd.

 

julklappar

 

2014 – PYSSLIGA PAKET

2014 letade jag inspiration på nätet efter hur julklapparna skulle se ut. Det var vackra band, kort, grankvistar, buxbom och candy canes. Mycket av inspirationen hittade jag på Pinterest. En oändlig källa av inspiration.

 

julklappar

 

2013 – JULKLAPPSTORKA

Jag hittar nästan inga eller väldigt få bilder på hur julklapparna såg ut 2013. Det jag kan konstatera är att det även då var vitt, guld, silver och koppar. Snyggt men jag hade önskat att jag hade fler bilder. Men så är det ibland.

 

julklappar julklappar julklappar

 

2012 – INGEN RÖD TRÅD – DOCK RÖDA BAND

Jag vet inte riktigt hur jag ska känna om 2012 års julklappar. Jag känner mig lite förvirrad över att jag faktiskt använde blått papper. det är inte riktigt min smak. I övrigt var det mycket brunt papper, lackade paket, rött och vitt. Klassiskt alltså. Älskar fortfarande det röd-vit-randiga pappret.

 

Ja det var några av mina inflygningar genom åren. Kul att titta tillbaka på och jag har lite att fundera över gällande årets julklappar. Som jag ännu inte börjat slå in. Men det kommer. Ha en fin dag!

 

 

DELA
Föregående artikelMINA ALLRA BÄSTA JULFILMER
Nästa artikelSANKTA LUCIA – HON STIGER MED TÄNDA LJUS.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here