VINN EN SPECIALDESIGNAD SODASTREAM

11
405
sodastream

Tävling sponsrad av SodaStream

GOD MORGON!

15 dagar kvar till julafton och jag har fått möjlighet att testa en snygg SoadaStream och den här är så lyxig och vacker att den blev som ett fint smycke i köket. Tycker den är grym och igår drack jag många glas bubbelvatten. Jag gillar SodaStream för att jag tycker att det är en enkel och möjlig lösning på hur man kan vara miljövänlig i vardagen. Genom att köpa en SodaStream så kan en familj i genomsnitt spara 3700 kr på flaskor och burkar. Det tycker jag låter väldigt, väldigt bra. Jag dricker sällan köpt bubbelvatten för jag tycker inte att det är speciellt bra för varken miljö eller plånboken. Därför är en SodaStream en väldigt trevlig maskin att ha hemma. För mig är det här årets julklapp.

Låt oss titta lite på den här klenoden. Som för övrigt inte finns till försäljning utan är designad för ett fåtal lyckliga bubbelälskare.

 

sodastream

sodastream

 

EARTH, FRIENDLY, CHIC

Visst är den snygg! Vitt och guld i en väldigt vacker design. Sodastreamern kommer i en fantastiskt snygg kartong som bara den är en julklapp i sig. Tänk att hitta den här under granen, kanske med ett vackert guldband som det lilla extra. Då hade i alla fall jag blivit glad.

A better gift, for you and the planet. Precis så. Det är en gåva både till dig själv och till jorden. Vi har inte oändligt med resurser och genom detta enkla sätt kan man göra skillnad.

 

sodastream sodastream

 

TÄVLING

Nu har ni möjlighet att vinna en specialdesignad SodaStream. Hur låter det? Hur bra som helst säger jag. Vad ska ni göra för att vinna då? Det är enkelt!

1.      Följa @sodastreamsverige och @ilovechristmas_helene på Instagram alternativt följa SodaStream och Helénes underbara jul på Facebook.

2.      Dela med dig av ditt bästa tips för att komma i julstämning.

Tävlingen pågår till den 13:e december kl 12:00.

 

Lycka till!

 

 

DELA
Föregående artikelANDRA ADVENT, SÅ VAR ANDRA LJUSET TÄNT.
Nästa artikelATT BAKA LUSSEKATTER (IGEN)
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

11 KOMMENTARER

 1. Jag har nog ganska lätt att komma i Julstämning 🙂 Jag tar fram värmeljus och blockljus, har massa små ljusslingor- de tenderar till att bli fler varje år 🙂 Jag har gärna akustisk julmusik på i bakgrunden på låg volym.
  Något som verkligen ger en härlig julkänsla, är ett litet chokladfondue-set med värmeljus som jag låter stå framme.
  Jag fyller det med vatten och glöggkryddor (minus russinen), stjärnanis, någon extra kanelstång och nejlikor. När vattnet värms upp sprider sig doften i hela huset, så där som om man skulle ha bakat 🙂 Jag brukar även torka apelsinskal som jag tagit ut med en liten hjärt-formad pepparkaksform, som jag torkat. Det blir väldigt fint och sprider julkänsla.
  Sedan behövs egentligen inte mycket mer men en rumsgran och gröna växter är fint 🙂

 2. Wow detta varden snyggaste Sodastream jag sett! Har en make som slukar bubbelvatten så detta hade varit en grym gåva 🎁

  Julstämning finns inbyggt i mig så det kommer jag aldrig ifrån vilket är positivt, däremot kan själva julafton vara jobbig att fira ensam om man inte har en bra relation till sin familj eller om det finns andra anledningar till att man är ensam. . Och det kan även påverka julstämningen för en del. Mitt tips förutom pynta (för ibland hjälper det med lite mysljus) ,är att prata med närstående om dina känslor och då med rätt personer… inte de som du får samma svar från hela tiden (de som du blir dig sviken av om och om igen). För det viktiga är att börja prata och inte känna sig rädd för att bli avvisad. I år kommer kanske tre vänner fira jul ihop med oss eftersom de har haft diverse livsförändringar i år som har gjort att de saknar den där julkänslan. Men samtidigt finns det en oändlig tacksamhet hos dem bara att veta att de inte måste vara ensamma på julafton.

 3. Så snygg 😍😍 har aldrig tänkt på hur mycket plast man släpar hem egentligen…😬
  För att komma i julstämning är när man kan börja med arrangemang från naturen. Älskar mossa, blir lycklig när man kan börja pynta både inne och ute med detta gröna guld ☺️ Och alla ljusslingor 😍😍 då får man julkänslor 🎄🎅🏻

 4. Mitt bästa tips för julstämning är att hitta sin egen själsliga harmoni mitt i jultips, klapphysteri och inte låta sig stressas av butikernas julskyltningar och mediernas (välmenade) påtryckningar. <3 Jag har fram tills nyligen varit sjukskriven i flera år och inte haft ekonomi till vare sig julpynt eller klappar. Under några år firade jag jul ensam med min hund, för jag orkade inte umgås med någon.

  Men.. trots detta så har december (läs hela hösten) givit mig själslig inre ro på något vis. Julmusik och julfilmer har alltid lugnat ner mig om jag varit stressad eller ledsen, julkalendrar brukade jag spela på repeat när jag pga. ångest hade svårt att sova. Ibland mitt i sommaren fick julen komma som en räddande ängel. =) Det såg inte så juligt ut hemma hos mig, och jag var ofta ledsen över att jag inte passade in i "mallen" för hur julen borde firas, särskilt när jag firat ensam.
  Men så insåg jag för ett antal år sedan att julen är till för oss alla och envar på det sätt den passar oss bäst. Inget är "fel" eller "rätt" så länge man mår bra i sin känsla inför julen. Jag älskar, älskar julen mer än något annat, och numera kan ingenting stressa mig i december. För jag vet att allt jag behöver är att införliva det jag själv älskar med julen, om det så bara är en liten konstgran, julbelysning, och en spellista full av underbart rogivande julmusik som ger mig ro i själen 04.00 på morgonen när jag gör mig redo för min arbetsdag. <3

  Och nu råkar det ju vara så att jag är en storbubblare av sodastreamat vatten, säkert 3 flaskor var dygn. Och efter 10 år har nog min maskin gjort sitt, ty jag måste byta patron ett antal gånger varje månad. Detta vore således årets absoluta drömklapp i mina ögon!
  God jul till dig, och tack för att du förgyller mitt bloglovin flöde med jul så det står härliga till! =) Mvh / D

 5. Mitt bästa tips för att komma i julstämning är att maxa allt!
  Vi har plockat fram adventsljusstakar, små hus och granar som blir en liten julby, bytt ut våra posters till julmotiv och satt upp granen. Varje morgon äter jag fil med pepparkakskrydda i framför julkalendern och öppnar dagens lucka i min teadventskalender.
  Utöver det så njuter vi av julfilmer och julmusik hela kvällarna och bakar gärna julgodis när vi får tid över.

  God Jul!

 6. För at komma i julstämning på bästa sätt så fyller jag huset med massor av gran. Granslingor runt trappräcken, granris framför dörren, julgran (såklart), och grankrans på dörrar och i fönster.
  Jag har varken Facebook eller Instagram tyvärr, men testar att tävla ändå 😉

 7. En kopp julte, clementin och en katt i knäet. Sinatras julsånger och lukten av stearinljus och hyacint. Ta tid att njuta så fort tillfälle ges och vänta in julen på mina villkor, det är trots allt tiden i advent som är den mysigaste. Och så himla fint det skulle vara med en Soda stream att ge till mannen i julklapp, han skulle bli så nöjd!

 8. Bästa sättet att komma i julstämning är såklart att julpynta hela hemmet! 🎅 Om inte det räcker, så bör du kolla på alla dina favorit julfilmer med en kopp varm choklad & något juligt bakverk för att riktigt komma i julstämning! 😍<3

 9. Doften av tända stearinljus.
  Lugnet sänker sig över vårt hus.
  Hyacinter och julstjärnor så röda,
  låt julens dofter få flöda
  Tända lampor i fönstren
  ackompanjerar isrosmönstren.
  Pepparkaksbak och lussekatter.
  Dekorera med julpyntsskatter.
  Löpare och gardiner i rött.
  En skål på bordet med nåt sött.
  Adventsstakar och stjärnor glimmar.
  Snart är julen här – om bara några timmar!

  (ig: mikkimuz)

 10. Tänker att om alla sinnen får sitt så är nog julstämningen rätt lätt att få till….tex en doft (finns många favoriter tex pepparkakor, hyacint, mm), en smak ( glögg, saffran mm), ett ljud( tex det knarrande ljudet av snö under skorna) , ngt vackert att titta på ( ett ljus, julgranen eller en klar stjärnhimmel) osv…Bara tanken av alla dofter å smaker under julen gör mig alldeles vimmelkantig av lycka!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here