SAFFRAN PÅ SÖT LITEN BURK

0
659
saffran

 

DET RÖDA GULDET.

Jag brukar faktiskt komma ihåg att köpa saffran men det har ju hänt mer än en gång att man kommit hem och kommit på att man glömt just saffranet. Mindre kul när man står där redo att sätta en saftig lussedeg.

 

Jag slipper det i år, jag fick nämligen besök av några söta barn som sålde saffran för att samla in pengar till sitt fotbollslag. De behövde inte övertyga mig om vi säger som så. Men jag förväntade mig inte de lilla söta burkarna som saffranet kom i. Sådana där, de här ska jag spara till någon ”bra” sen. Så ligger de där och väntar på att bli använda… aldrig 🙂

 

Paketet kostade 100 kr för 2 gram saffran (0,5 gr i varje) och jag läste att föreningen får behålla 35 kr av de hundra. Bra tycker jag. Skönt att kunna bidra till ungdomsidrotten och samtidigt köpa något jag verkligen vill ha och behöver.

Saffranet kommer från Kryddskafferiet

 

saffram kryddskafferiet saffran saffran

 

 

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – TOMTEBYN 2020 – DEL 1
Nästa artikelTOMTEBYN PÅ VELLINGEBLOMMAN – DEL 2
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here