Presentation av Nike

4
559
Hej Alla!

Nike heter jag och är ny här på I Love Christmas. Jag är 24 år och bor i Östersund i Jämtland.

Vanligtvis finns jag på min egna blogg nouw.com/nikelinds. Där skriver jag mest om inredning och min vardag. Inredning och hemmafix, surdegsbakning, utflykter i skog och fjäll, strosande på loppisar och mys hemma är vad jag sysselsätter mig med när jag är ledig. Men förutom detta så är jag tokig i julen, och det verkar bli värre för varje år som går..

Jag älskar allt som har med julen att göra – myset, stämningen, dekorationerna, godsakerna, musiken, traditionen, alla ljus, dofter och trevliga julmarknader. En helt magisk tid är det för mig. Jag njuter av varje sekund.


Loppisfyndat julpynt hemma hos mig förra året.

Det jag kommer att bjuda på här på I Love Christmas är så mycket julstämning som jag bara kan! Många glimtar ifrån mitt hem blir det säkerligen. Att dekorera och skapa en riktigt härlig stämning hemma är det viktigaste för mig.

Vi hör snart igen!

Nike

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here