LAKRITS BY BÜLOW- LYXKALENDER

0
479
Lakrids
Luxury Liquoirice Christmas Calendar

 

LAKRIDSKONGEN JOHAN BY BÜLOW LEVERERAR KUNGLIG LAKRITS SOM VANLIGT.

 

Så kom den äntligen, lyxkalendern jag väntat på. Jag var inte ens säker på att det skulle komma någon i år. Därför beställde jag originalversionen (också). Förra året så var det lyxvarianten och Rituals som levererade de bästa stunderna. Men den här tror jag verkligen inte går av för hackor den heller. Skillnaden i år är att istället för en stor svar kartong får man något som ser ut som en vit portfölj. I portföljen gömmer sig 24 askar med 7 lakritskulor av olika slag. Det är några av årets smaker, det är några av standardsortimentet, det är två avlånga paket jag inte har någon aning om vad det är i. Men det är lakrits och choklad! Nomomnom.

 

 

Luxury Liquoirice Christmas Calendar - Lakrits
Luxury Liquoirice Christmas Calendar

 

LAKRITS I MITT HJÄRTA

 

Så här ser den ut när den är stängd. Bra för min Ritualskalender kommer ta upp stor plats, bra att kunna optimera. En annan stor skillnad från förra året är priset, kalendern, som fortfarande är dyr, kostar nu 900 kr isf för nästan 1900 kr som den gick på förra året. Jag kan lova att jag funderade länge och väl förra året på om jag skulle ha en eller inte. Men i och med att det var en begränsad upplaga så var jag som julbloggare & lakritsälskare bara TVUNGEN att ha en. Så så fick det bli. Lakrits är något av det bästa jag vet.

Tror ni det är något undantag i år? Ha, har tomten en röd dräkt och en kompis vid namn Rudolf? Dock beställer jag mina lakritskalendrar från Ninas mat eftersom kalendrarna kostar lite mindre där och alla bäckar små. Så denna hittar ni hos Ninas mat. (OBS, ej sponsrad, bara berättar vart jag beställt min, till fullpris med samma rabatt som alla får).

Dock har de bara tagit in fyra till och börja med så först till kvarn. Även om det finns fler kalendrar i år än förra året så är det en begränsad upplaga. & tänk på att jag redan lagt rabarber på en av dem så nu finns det tre kvar 🙂 Sen finns det naturligtvis fler ställen att beställa på. Bara att leta på nätet.

 

Ha nu en fortsatt bra tisdag och i morgon är det onsdag och vi går med stormsteg mot helgen.

Tjingeling

Heléne

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here