ÖNSKEKALENDERN FRÅN RITUALS

0
1299
Julmyset startar med Rituals - vilken stämningsbild!
Julmyset startar med Rituals - vilken stämningsbild!

 

 

ATT ÄLSKA RITUALS ÄNNU LITE MER

Även i år släpper Rituals juliga saker i sin kollektion och i år är det inte bara en adventskalender utan två! HURRA! Förra årets kalender var en höjdare och då dessutom väldigt billig (495 tror jag). I år har de höjt priset men det kan ju vara lite mer exklusiva saker i vad vet jag. Vad jag vet är att jag ska ha en iaf.

Jag är en sån som fullkomligt älskar Rituals saker. Allt från scrub till doftljus, till doftpinnar. Eller deras rumsdoft och deras duscholja. Använder.Alltid!

 

Rituals Deluxe adventskalender
Rituals Deluxe adventskalender
DELUXE

I år ser den ena kalendern lite annorlunda ut och en får bygga ihop den själv till en gullig gran och sen sätta på 24 små paket för varje dag fram till jul. Den här är den jag personligen siktar in mig på men jag hade blivit glad för vilken som. Jag menar, vem blir inte glad för en kalender med så här härliga saker inuti. & detta är ett bra alternativ till de som tex inte äter godis eller som gillar Rituals eller kroppsvård.

Rituals Deluxe adventskalender
Rituals Deluxe adventskalender

 

Japp, denna vill jag ha och den lär ni se hemma hos mig när det närmar sig jul. Den och några till, jag är ju en adventskalenderjunkie 🙂 Den här hittar ni på Rituals webbsida eller i deras affärer, heter Deluxe och kostar 875 kr.

 

 

Rituals adventskalender Exklusive
Rituals adventskalender Exclusive

 

EXCLUSIVE

Rituals andra kalender kallas Exclusive och liknar förra årets kalender lite mer. Dock har även denna formen av en julgran. Exklusive har luckor istället för paket och är mörkt grön i sin utformning. Den är minsann inte fy skam den heller och kostar lite mindre än den andra, 650 kr får en punga ut för denna skönheten. På deras webbsida kan man se vad exakt vad varje kalender innehåller om en har svårt at välja. Förtar lite av överraskningen men kan ju vara bra om en är tveksam.

 

Rituals adventskalender Exklusive
Rituals adventskalender Exclusive

 

Här ser ni lite vad som antagligen finns i kalendern. Doftljus, bodylotion, duschkräm och handkräm. Åhh, kan man köpa båda två? Jag tror iofs att min man kommer klippa sönder mina bankkort om jag köper två nästan likadana så jag får väl hia mig i detta fallet. Men oj vad jag skulle vilja ha båda. Ja jag vet, jag är lite konstig.

 

Rituals adventskalender Exklusive
Rituals adventskalender Exclusive

 

Japp, två fantastiska kalendrar som kommer göra vem som helst glad tror jag. Jag hade som sagt blivit glad för vilken som men kommer satsa på Deluxevarianten. Å andra sidan, en kan inte ha alla kalendrar i världen och jag har lovat mig själv att ta det lite lugnt i år. Så tre är väl lagom? Det tycker jag passar en julbloggerska alldeles perfekt! Två med lakrits och choklad och en med kroppsvård. Bra för både kropp och själ.

Ha nu en skön söndag för det tänker jag ha nu när det är exakt två månader kvar till 1:a december.

/Heléne

DELA
Föregående artikelHemstickat till jul
Nästa artikelGör en vacker julstjärna med vanligt papper – videoguide
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here